Ziyaretleri Devam Ediyor Haberleri

Ziyaretleri Devam Ediyor Haberleri

Aday Adayı Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretlerini sürdürüyor. Sürekli halkın içinde olduğunu belirten Aday Adayı Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti. 

Şumur’a Ziyaretler Sürüyor

Geçtiğimiz haftalarda Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan İlkay Şumur’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

Mehmet Demir, ilçeler arası ziyaretleri devam ediyor

Yapmış olduğu başarılı çalışmaların ardından partisi tarafından milletvekili adayı olarak gösterilen Mehmet Demir, ilçeler arası ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

KAYMAKAM KARAMAN, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ KUR’AN KURSU’NU ZİYARET ETTİ 

Fethiye Kaymakam’ı Yusuf İzzet Karaman’ın ilçedeki ziyaretleri devam ediyor. Karaman son olarak, 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Seydikemer'e geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ile AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Semiha Ekinci, afet bölgesi ilan edilen Seydikemer'e gelerek yangınzede vatandaşların acılarını paylaştı. Orman yangınlarında evleri, hayvanları ve araçları yanan vatandaşları ziyaret eden AK Partili Vekiller; “İnşallah en kısa sürede el birliğiyle bölgeden afetin izlerini sileceğiz” dediler.

Baki’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü olarak atanan Tuğba Baki’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, eşiyle birlikte Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü Tuğba Baki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Başkan Yakup Otgöz'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Yeni Hizmet Binasının hizmete açılmasının ardından Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Vali Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor 

Valilik Kararnamesi ile Çanakkale Valiliği görevinden Muğla Valiliği görevine atanan Vali Orhan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.