Evliliğe ilk adımı attılar 

Fethiye'de yayın hayatını sürdüren Ayyıldız Gündem Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi İlayda Cengiz, Turizmci Murat Sutay ile evliliğe ilk adımını attı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yanıklar Mahallesi’nde bulunan Maya’s Ceronomy isimli mekanda gerçekleşen nişan törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit,  AK Parti Fethiye İlçe Başkanı, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasiler, iş insanları, basın mensupları ve davetliler katıldı. 

Eğlenceli bir ortamda geçen nişan töreni renkli görüntülere sahne oldu. Pistin hiç boş kalmadığı gecede siyaset, iş dünyası ve basın camiasını bir araya geldi. İlayda Cengiz ve Murat Sutay çiftinin yüzüklerini Avukat Aydın Tilkici taktı. Cengiz ve Sutay aileleri davetliler ile yakından ilgilenirken; katılımları için herkese teşekkür ettiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN