Fethiye Rotary Kulübünde Başkan Değişimi Yapıldı

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve davetli misafirler, Grida Port'da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemek organizasyonunda başkan değişikliği yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve değerli misafirleri akşam yemeğinde buluştu. Grida Port’da düzenlenen programa ilgi yoğun oldu. Eşsiz manzara karşısında akşam yemeği yiyen kulüp üyeleri ve misafirler keyifli vakit geçirirken program içerisinde çeşitli konuşmalar da yapıldı. Düzenlenen organizasyonda yılda bir kez gerçekleştirilen başkanlık değişimi yapıldı. Görevini sürdüren başkan Barış Gürcü, devir teslim töreninde başkanlığı Niyazi Uran’a devretti. Geçmiş dönem Rotary Kulübü başkanı Barış Gürcü, yeni dönem Rotary Kulübü Başkanı Niyazi Uran ve Guvernör Yardımcısı Tufan Koca FRTTV mikrofonlarına görev teslim konusunda açıklamalarda bulundu.

Geçmiş dönem Fethiye Rotary Kulübü Başkanı Barış Gürcü yaptığı açıklamada: “Merhaba, bugün çok güzel bir gün. Rotary Fethiye Kulübü olarak bugün devir teslimimiz var. Bizim için yılda bir yapılan ama heyecanımızın doruklara ulaştığı, bütün yaptıklarımızı karşılıklı paylaştığımız bir gün. Yeni arkadaşımıza bu heyecanı verdiğimiz bir gün. Bugün Guvernör yardımcım yanımda, aynı zamanda gelecek dönem başkanımız da yanımızda. Çok güzel bir ortamdayız, deniz kenarındayız. Gelecek dönem başkanımıza şans diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Yeni dönem Fethiye Rotary Kulübü Başkanı Niyazi Uran, projelerinin tüm hızıyla devam edeceğini belirterek: “Gelecek dönemde de bayrağı biz devralıyoruz. Projelerimiz tüm hızıyla devam edecektir. İnsanlara dokunabilirsek ne mutlu bize diyeceğiz. Yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

Fethiye Rotary Kulübü Guvernör Yardımcısı Tufan Koca: “Bu akşam 2440 bölge devir teslim törenimiz var. Barış başkanımızdan Niyazi başkanımıza görevi teslim edeceğiz. Geçen dönem çok büyük projeler yaptık. Doğal afetlerde çok ciddi projelerde bulunduk. Niyazi başkanımızla da bu projelere devam edeceğiz. Okullara yardım edeceğiz, öğrencilerle ilgili aktif projelerimiz var. Elimizden geldiği kadar Niyazi başkanımıza heyecanımızı vermeye çalışıyoruz.” Diyerek sözlerini noktaladı.

Fethiye Rotary Kulübünde Başkan Değişimi Yapıldı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN