Fethiye Turizm Konsey Toplantısı'nda Emitt Fuarı İle Rus İş İnsanlarına Yönelik Spor Ve Kongre Turizmi Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, Rus iş insanlarına yönelik Fethiye'de yapılabilecek spor ve kongre turizmi etkinlikleri ile İstanbul'da gerçekleştirilecek EMİTT fuarına ilişkin son hazırlıklar değerlendirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Meğri Salonu’nda 2 Şubat 2022 tarihinde Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Çalış-Der Başkanı Mete Ay, Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Başkanı Bülent Uysal, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Üyesi Emre Başaran, YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur, Fethiye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gencay Güngör, İMEAK DTO Fethiye Şubesi Danışmanı Mehmet Eskici, FETAV Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Dinçer, FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu ve Turizmci Süleyman Kaya katıldı.

Haber

Tolyatti TSO ile Fethiye’de yapılacak etkinlikleri konuşuldu

Toplantıda ilk olarak Rusya’nın Tolyatti şehrinde faaliyet gösteren Tolyatti Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (TSO) gelen talep üzerine Fethiye’de gerçekleştirilmesi planlanan spor turizmi ve kongre etkinlikleri istişare edildi. Toplantıya Tolyatti TSO Rusya-Türkiye Kurumsal İletişim Danışmanı Yuliya Murzina çevrimiçi video konferans yöntemiyle katılarak talepleri hakkında bilgi verdi. Fethiye’de gerçekleştirmeyi istedikleri frizbi kampı hakkında konuşan Murzina, kongre turizmi altyapısı, iş insanlarını buluşturmak amacıyla gerçekleştirilebilecek B2B organizasyonlar ve ticari alım heyeti düzenlenmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Konsey üyeleri yapılması planlanan etkinliklerin tümüne destek vermeye hazır olduklarını belirterek, Fethiye’nin bu tarz organizasyonları düzenleyebilecek tüm alt yapıya sahip olduğunu belirtti. 

Haber

EMİTT Fuarı’na ilişkin son hazırlıklar değerlendirildi

Toplantıda 09-12 Şubat 2021 tarihlerinde İstanbul’da, Fethiye’nin tanıtılacağı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) ilişkin hazırlıklar da ele alındı. Fuarda Fethiye’nin etkin tanıtılmasına yönelik girişimlerin konuşulduğu toplantıda, stant tasarımı ve karşılamalara ilişkin detaylar değerlendirildi. Fethiye için İngilizce ve Türkçe hazırlanan tanıtım broşürü incelenerek baskı öncesi son onayın verildiği toplantıda, broşürün Rusça başta olmak üzere birçok dile çevrilerek tekrar basılmasına karar verildi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, stant tasarımı nedeniyle Fethiye Belediyesi’ne teşekkür ederek, fuarda Fethiye’nin en etkili şekilde tanıtılması için gerekli tüm desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN