Fethiyeli Fenerbahçeliler Ünal ve ekibiyle devam dedi

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği'nde yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul' da Cihan Ünal ve yönetim ekibi güven tazeledi. Dernek Merkezi'nde gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurul'da üyeler, seçime tek liste olarak giren Cihan Ünal ve yönetim ekibini oy birliği ile seçerek göreve devam etmelerine karar verdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Başkan Cihan Ünal, Fenerbahçe'nin ve Derneğin anlam ve önemini anlatan konuşmasında Genel Kurul'un Fenerbahçe ve Fethiye Fenerbahçeliler Derneği camiasına hayırlı olmasını dileyerek, üyelerden bugüne kadar sergiledikleri örnek desteklerinin devamını rica etti.
Yapılan seçim sonucunda;
Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Cihan Ünal, Aytekin Topuz, Ömür Kargın, Soner Arıcan, Tezcan Göktepe, Erkan Koyuncu, Cengiz Halis, Yasin Morkaya, Ayhan Buğdaycı, Emre Cengiz ve Bora İsmail Büyüksolak.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine: Muhammet Çetinkaya, Özkan Hırçın, Furkan Morkaya, Sezai Uysal, Yasin Özdemir, Ali Acar, Hasan Tokmak, Mutlu Öztürk, İbrahim Ruşen Etili, Süleyman Güldür ve Muammer Dikmen.
Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Recep Çam, Erhan Çorlu ve Aykut Topuz
Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Fehmi Erhan Başaran, Kamil Vural Gür ve Emre Poyraz seçildi.
Yeni Yönetim Kurulu’nun görev dağılımı yapmak üzere 08.03.2022 tarihinde yaptığı toplantı sonucunda ise; Cihan Ünal yeniden Başkan’lığa, Aytekin Topuz Başkan Vekilliğine, Ömür Kargın Genel Sekreterliğe, Soner Arıcan Saymanlığa, Tezcan Göktepe, Erkan Koyuncu, Cengiz Halis, Yasin Morkaya, Ayhan Buğdaycı, Emre Cengiz ve Bora İsmail Büyüksolak Yönetim Kurulu üyeleri olarak görevlendirildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN