Gökçe, 'Şampiyon olmak istiyorum'

Fethiye Orman Spor Kulübü sporcusu Gökhan Gökçe, Fethiye'de düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası için heyecanlı olduğunu belirterek organizasyonla ilgili açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen şampiyona öncesinde Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde teknik kontroller yapıldı. Yarış için heyecanlı olduğunu söyleyen Fethiye Orman Spor Kulübü Gökhan Gökçe, “Şampiyon olmak istiyorum” dedi.
“Avantajı kullanarak şampiyon olmak istiyorum”
Yaptığı açıklamada Gökhan Gökçe, “Fethiye Orman Spor Kulübü sporcusuyum. Biz bu sezon yoğun bir sezon geçirdik. Mayıs ayından beri 4-5 yarışa girdik. Bu tüm yarışların son ayağı olacak. Fethiye ayağı final ayağı olacak. Burada şampiyon olan genel klasmanda şampiyon olmuş olacak. 2 seneden beri aktif yarışıyorum. Yarınki yarış için çok heyecanlıyım. Çünkü bütün yılın vermiş olduğu bir emek var. Benim için kendi evimde olmanın verdiği bir avantaj var. Avantajı kullanarak şampiyon olmak istiyorum. Türkiye’nin her bölgesinden gelen sporcular var. İstanbul, Kartepe, İzmir ve Kartepe bölgelerinden gelen arkadaşlarım var. Yarın çok güzel bir yarış olacak.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN