Genel

Genel Haberleri

Prof. Dr. Aydın ve Yazar Ezmeci Okurlarıyla Buluştu

Polimat Bilim İnsanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın ve Yazar ve Psikolog Esra Ezmeci 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezindeki söyleşi ve imza gününde okurları ve sevenleri ile bir araya geldiler.

Tenis Turnuvası ödül töreni ile sona erdi

Likya Cup Erkekler Tenis Turnuvası, ödül töreni ile sona erdi.

Seydikemer Belediyesi ve Kızılay sporcuların yanında

Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışlarına katılan ve kıyasıya mücadele eden sporcular, bisiklet yarışları sonrası Seydikemer Belediyesi’nin destekleri ile Genç Kızılay tarafından Seydikemer merkezde kurulan temsilcilikte spor sonrası yenilenme terapisi gerçekleştirdiler.

Başkan Çıralı "Gündem Analiz'de" Gündemi değerlendirdi

FRT TV'de Necati Kanbur’un sunduğu “Gündem Analiz” programının konuğu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı oldu.

Ebru Yaşar Barbunn'da sevenleri ile buluştu

Fethiye’nin en gözde mekanlarından BarBunn kafe Bistro’da Ebru Yaşar rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Ebru Yaşar, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Gripin, Menteşe’ye ilaç gibi geldi

Menteşe Belediyesi bu yıl 6.‘sını düzenlediği şenliklerle kültür – sanat dünyasının sevilen isimlerini Menteşeliler ile buluşturmaya devam ediyor.

FGSK’den teşekkür ziyareti

Fethiye Gençlik Spor Kulübü ekibi takıma destekte bulunan Angel Homes İşletme Sahibi Abdullah Tokluk’u ziyaret ederek, plaket sundu.

Helen yayı Fethiye’yi de tehdit ediyor

Ege Bölgesi için deprem açıklaması yapıldı. İzmir, Aydın, Antalya ve Muğla illeri uyarıldı. Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Helen Yayı’nın Ege Bölgesi ve Akdeniz kıyılarında büyük tehlike oluşturduğunu belirtti. Prof. Dr. Sözbilir, “Bu fay hattının deprem üretmesi durumunda özellikle İzmir, Aydın, Muğla, Antalya bölgeleri büyük zarar görebilir. Kayadaki etkinin yanı sıra bu bölgelerde tsunami oluşabilir” dedi.

Mimarlık haftasında doyasıya eğlendiler

Ekim ayının ilk haftası kutlanan “Dünya Mimarlık Haftası” kapsamında mimarlar, Fethiye Mimarlar Odasının düzenlemiş olduğu akşam yemeğinde bir arada geldi.

Fethiye Gazeteciler Derneği kahvaltıda buluştu

Fethiye Gazeteciler Derneği üyeleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, “Dernek üyelerimizle baş başa bir kahvaltı yapalım istedik” dedi.

Yazar Eren Erdem Okurlarıyla Buluştu

6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında gazeteci– yazar 25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Eren Erdem Menteşe’de okurlarıyla buluştu. Yazar Eren Erdem, sınırsızlık meydanında düzenlenen kitap imza gününde zaman zaman okurlarıyla sohbet etti.

Menteşe’de Toplu Sünnet Şöleni

Menteşe Belediyesi’nin bu yıl 6.sını düzenlediği Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği toplu sünnet töreni ve çocuk etkinlikleri ile devam etti.

Menteşe, Mahşer-i Cümbüş İle Güldü

Mahşer-i Cümbüş doğaçlama tiyatro topluluğu 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Cumhuriyet Meydanında sahne aldı. Modern doğaçlama tiyatronun öncülerinden olan Mahşeri Cümbüş topluluğu, Cumhuriyet Meydanında gösteriye katılan tiyatro severlere kahkahalarla dolu bir gece yaşattı.

Haluk Levent ve Kızılordu Korosu, Fethiye'de Cumhuriyet marşlarını seslendirdi

Rus Aleksandrov Kızılordu Korosu ve ünlü sanatçı Haluk Levent, Muğla’nın Fethiye ilçesinde sevenleriyle buluştu. Levent, koro eşliğinde Cumhuriyet Marşlarını seslendirdi.

“Sohbet Vakti” Her Perşembe FRT Ekranlarında

FRT TV’de yayınlanan Sohbet Vakti programı her Perşembe saat 20.00'da FRT ekranlarında…

“Yaşama Dair” programının ilk konuğu Dr. Özgür Şenol oldu

FRT Televizyonu yeni yayın dönemine başladı. Her hafta Perşembe günleri moderatörlüğünü Bilgen Durmaz’ın yaptığı “Yaşama Dair” programı izleyicilerine sağlıklı yaşam hakkında bilgiler paylaşılıyor. Özel konuklarında katıldığı “Yaşama Dair” programının ilk konuğu Op. Dr. Özgür Şenol oldu.

10 bin 538 kişi ziyaret etti

Fethiye’nin simgesi olarak kabul edilen M.Ö. 5. yüzyıldan kalma tarihi Aminthas Kral Mezarları, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Ören yerini Temmuz ayı başından Eylül ayı sonuna kadar 10 bin 538 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Büyük Samanlık Plajına Mavi bayrak başvurusu

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tahsisi yapılan Büyük Samanlık Plajı, Mavi Bayrak başvurusu yaptı.

1,5 milyon KOBİ’ye Akıllı KOBİ ile dijital dönüşüm daveti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Visa, işinde dijital dönüşümü gerçekleştirmek isteyen KOBİ’ler için hayata geçirilen Akıllı KOBİ platformunu, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel’in katıldığı online bir basın etkinliği ile duyurdu.