HALK EĞİTİM'DEN GÖCEK'TE SERGİ AÇILIŞI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Göcek Mahallesi'nde açılan El Sanatları ve Fotoğraf Çekimi kurslarına katılan kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerin sergilendiği sergi açılışı yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Yurdanur Kundakçı, öğreticiler Nurhayat Fikirli, Mesude Gökbaş ve Koncay Sapanlı’nın çalışmaları ile düzenlenen sergide Göcek Mahallesi’nde açılan El Sanatları ve Fotoğraf Çekimi kurslarına katılan kursiyerlerin çalışmaları yer aldı. Fethiye Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen sergi katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı. 
Düzenlenen sergi ile ilgili açıklama yapan Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cazağ “Göcek Mahallemizde açmış olduğumuz “El Sanatları” ve Fotoğraf Çekimi kurslarının sergi açılışı Göcek Mahallesi Fethiye Belediyesi binasında gerçekleştirildi. Sosyal Tesisleri kurumumuza tahsis eden Belediye Başkanımız Sn. Alim KARACA’ya, Programımıza katılan okul müdürlerimize, tüm konuklarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çalışmaları için Öğretmenimiz Sn. Yurdanur KUNDAKÇI’ya, Usta Öğreticilerimiz Sn. Nurhayat FİKİRLİ’ye, Sn. Mesude GÖKBAŞ’a ve Koncay SAPANLI’ya, kursiyerlerimize, Halk Oyunları Ekibimize, Müdür Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
HALK EĞİTİM'DEN GÖCEK'TE SERGİ AÇILIŞIHALK EĞİTİM'DEN GÖCEK'TE SERGİ AÇILIŞIHALK EĞİTİM'DEN GÖCEK'TE SERGİ AÇILIŞIHALK EĞİTİM'DEN GÖCEK'TE SERGİ AÇILIŞI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN