Halk Eğitim'den sergi

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan resim kurslarında eğitim gören kursiyerlerin ve Fethiye Belediyesi Fen Lisesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile hazırladıkları Resim Sergisi Açılış Töreni Yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamlığı Bahçesi’nde düzenlenen Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Resim Sergisi Açılış Töreni’ne Fethiye Belediye Başkan Vekili Gözde Melek Hoşafçı, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya.  Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve davetliler katıldı.
Fethiye Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi’nin halk oyunları gösterisi ile başlayan Resim Sergisi’nde protokol üyeleri ve davetliler tek tek resimleri inceleyerek kursiyerler ile sohbet ettiler. Protokol üyelerinin kursiyerlere karanfil dağıtması ile devam eden sergi toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.
Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan resim kurslarında eğitim gören kursiyerlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile hazırladıkları Resim Sergisi  Açılış Töreni’nde konuşan Fethiye İlçe Milli Eğiti Müdürü Faruk Kaya yaptığı konuşmada “Bugüne özel hanımefendileri saygıyla selamlıyorum. Bu güzel günde bu güzel etkinlikte buluşmanın keyfini yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Halk Eğitim Merkezi’nin emekleriyle ortaya çıkan izlediğimiz bu gösteriyi bize sundukları için başta öğretmenleri ve kurum yöneticilerini ve kadınlarımızı tebrik ediyorum. 
Gördüğünüz gibi Halk Eğitim Kursları’na katılmış kadın kursiyerlerimizin yaptığı 59 tane sergimiz var. Sağ tarafımızda Fethiye Belediyesi Fen Lisesi tarafından bu güne özel hazırlanmış resimleri gezme fırsatı bulacağız. Öğretmen ve öğrencileri bu anlamda tebrik ediyorum. Bu anlamlı günde bizleri kadınlarımızla buluşturduğu için teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Kadınlarımız üzerine söylenecek çok söz var ama söz bazen çok kifayetsiz kalıyor. Kadının olmadığı bir toplum asla düşünülemeyecek bir toplumdur. Dünyayı yapan ve kuran kadındır. Onlara bu güzel günde bir kez daha saygılarımızı ve hürmetlerimizi ifade ediyoruz” dedi.
HaberHaberHaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN