'Hiç bir esnafımız mağdur olmayacak'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Cumartesi Pazarı olarak bilinen Patlangıç Semt Pazarı'nda Pazar esnafı ile bir araya gelerek esnafın dilek ve şikayetlerini dinledi. GES projeli birçok ihtiyaca hizmet edecek olan kapalı pazaryeri ile ilgili esnafın kaygıları ve merak ettikleri konulara açıklık getiren Başkan Karaca, 'Hiçbir esnafımız mağdur olmayacak' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Belediye Başkanı Alim Karaca, Patlangıç Semt Pazarı’nda Pazar esnafı ile buluştu. Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, başkan adayları Emin Duru, İbrahim Çalhan ve Sezgin Aygan’da toplantıda yer aldı. 
Belediye Başkanı Alim Karaca, çelik konstrüksiyon olan ve kendi enerjisini üretecek Patlangıç Semt Pazarı kapalı alanı ile ilgili olarak esnaflara bilgiler aktardı. Sohbet havasında geçen toplantı da esnafın endişelerini gidermek adına tek tek sorulan sorulara cevaplar veren Başkan Karaca, “Esnafımız hiç merak etmesin. Kimse mağdur olmayacak” dedi. 
Başkan Karaca 19 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek olan Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası seçimlerinin de hayırlı olmasını diledi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN