İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

İyi Parti ilçe binasında bayramlaşma programı düzenlendi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye İyi Parti İlçe binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün, İyi Parti İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe katılarak yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bayramlaştı.
İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün yaptığı konuşmasında,’’ Öncelikle sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Biz il başkanlığımızın yapmış olduğu program çerçevesinde Muğla ve ilçelerde bayramlaşmalardayız. Bodrum’dan başlayarak Milas, Yatağan ve Kavaklıdere’de bayramlaşmamızı yaptık. Bugün ise Muğla merkezde bir bayramlaşma yaptık. Sonrasında Seydikemer’de bayramlaştık. Şuan ise buradayız. Biraz sonra da Dalaman’a geçeceğiz. Yarın ise kalan diğer ilçelere gideceğiz. Bayram sofrası niteliğinde Sayın Genel Başkanımız ilk gün Ankara’da sofra düzenledi. Ben ilk gün ona katıldım. Şuan açık ve güzel bir havada Fethiye’de teşkilatımız ile bayramlaşmadayız. Mete hocamdan ve diğer arkadaşlardan görüşler aldım. Fethiye’de ne yazık ki turizm de bu bayram beklenilen hadise çok yaşanmamış. İnşallah sezon iyi geçer. Duamız bu’’ ifadelerini kullandı.


PARTİMİZ GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR
İyi Parti’nin gün geçtikçe büyüdüğünü söyleyen Ergün,’’ Partimiz gün geçtikçe büyüyor. Bunu anket şirketleri de belirtmeye başladı. Metropol’ün son anketinde İyi Parti yüzde 18.6 oranında çıktı. Bu anket rakamları artı ve eksi 2 hata payı ile genellikle doğru çıkar. Biz toplumun içerisindeyiz. Sürekli meydanlardayız. Genel Başkanımızın öncülüğünde kapı zili çalarak bütün Türkiye’yi dolaşmaya başladık. Bizzat Sayın Genel Başkanımız kapı zili çalıyor. Biz de Muğla’da başlattık. Vatandaşların bize ifadesi bu rakamların çok üzerinde olduğumuz. Yani İyi Parti yüzde 20’yi aşmış durumda. Birinci parti olacağız’’ dedi.
 İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMIİYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMIİYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN