Milletvekili Otgöz'den FTSO Başkanı Çıralı'ya Ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı'yı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sonrası Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz çeşitli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Bize verdiğiniz destekler için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Artık biz Muğla milletvekiliyiz, her tarafta çalışacağız. Biz zaten devamlı sahadayız. Bugün bizi ağırladıkları için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’ya teşekkür ederim.” Dedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı: “İnşallah Fethiye’miz için, bölgemiz için güzel çalışmalar yapacağız. Sizin seçilmeniz bizim için ayrı bir sevinç kaynağı. İnşallah Fethiye’miz için güzel çalışmalar yapacağız. Sorunlarımızı Ankara’ya daha kolay iletebileceğiz. Biz her zaman elimizden geldiğince bölgemizle ilgili sorunları derleyip vekillerimize, belediyelerimize, büyük şehrimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Yine de ticaret odası olarak belli başlı konuları derledik vekilim, sizlere sunacağız.” İfadelerini kullanarak kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN