MUGİAD'ın 28. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Muğla Genç İş İnsanları Derneği (MUGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erkin ALPÖZEN, derneğin 28. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

12 Eylül 1995 tarihinde Muğla’nın önde gelen girişimcilerinin oluşturduğu gönüllü bir iş dünyası kuruluşu olan MUGİAD 28’nci yaşını kutluyor.

Alpözen, mesajında, 12 Eylül 1995 yılında Kurucu Başkanımız Mehmet ŞAHBAZ ve 18 kurucu üyenin girişimleriyle kurulan MUGİAD’ın her zaman şehrimize fayda sağlayarak, derneğimizi bir adım öteye taşıma gayesi ile ilklerle anılmak ve fark yaratmak adına hedeflerimize ilerlediklerini, 28 yıl içerisinde gelinen süreçte Muğla’nın en güçlü sivil toplum kuruluşlarından birisi haline geldiğini ve katılan her yeni üye ile güçlenerek yollarına devam ettiklerini anlatan Alpözen , hayata geçirdikleri projelerle dernek üyelerine, kentine, bölgesine ve ülkesine katkı sağlayan, gelişime ve değişime yön veren bir misyon üstlendiklerine, ‘’Gücünüz, Gücümüzdür.’’ ilkesiyle birlikten doğan, başarının yollarını aydınlattığına işaret etti. 

Geride kalan süreçte eğitim buluşmalarından, seminerlere, sürdürülebilir projelerden, atölye çalışmalarına birçok alanda faaliyet düzenlediklerini ve değişimi her daim öncü olarak sürdürülebilir kıldıklarını belirten Alpözen , "Dijitalleşmeden, sürdürülebilirliğin her alanına kadar çok farklı başlıklar ile düzenlediğimiz organizasyonlar hem günümüz dünyasının gittiği noktada yeniliklere ayak uydurma konusunda öncülük etme hem de yaşanan gelişmelere farklı perspektif geliştirmenin gayretinde oldu. Üyelerimiz bu faaliyetlerimiz sayesinde yeni projeksiyon geliştirip fırsatları da daha önceden görme imkanı yakalamaktadır. 

Yeni gelişme ve fırsatları çok yakından takip etmemiz gereklidir. Başta teknoloji alanında takip edemeyeceğimiz hızda bir ilerleme sağlanırken, yapay zekâ teknolojileri gibi alanlarda yaşanan gelişmeler, dünyamızı hızla değiştirmektedir. Günden güne ihtiyaçlarımız ve toplumsal sorunlarımız değişim göstermekte ve dünyadaki ekonomik, siyasi gelişmeler, savaşlar ve iç karışıklıklar, enerji krizleri başta tedarik zinciri olmak üzere her bir noktayı etkilemektedir. Bulunduğumuz noktada sadece takip ile kalmayarak olası sorunlar için çözüm ortaya koyucu bir rol almamız önemli. Bu gaye ile faaliyet ve projelerimize yol haritası çizilmektedir. Tüm bunlar yapılırken sık sık da bir araya gelerek aile bilincimizi ve dayanışma ruhumuzu geliştirme konusunda güçlü adımlar atmaktayız. Hayata geçirdiğimiz ve geçirmeyi planladığımız tüm faaliyetlerimizde arkamızda duran üyelerimize de şükranlarımızı bildirirken, önümüzde kat edilmesi gereken uzun yollar olduğunu derneğimizin ticarette ve sosyal yaşamda toplum için öngörülebilir ve yararlı olanı seçerek sürdürülebilir politikalar ile bu yolu başarıyla yürüyeceğine olan inancım her daim tamdır." diye konuştu.

 Bu güce ve hedeflere ulaşmada tüm üye ve paydaşların yadsınamaz katkısının olduğuna anlatan Alpözen: 
Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılına gireceğimiz bu günlerde, MUGİAD’ın da 28. Yılına girmesinden büyük bir onur duyuyoruz. Atatürkçü, laik ve demokrat çizgisinden ödün vermeden çalışan MUGİAD, amaçları doğrultusunda yapmış olduğu faaliyetleri ile diğer sivil toplum kuruluşlarına da rol model olmaya devam etmiş ve bundan sonra da devam edecektir.

Bu bilinçle yolumuzda ilerlerken bundan sonraki süreçte yapmamız gereken daha çok işin olduğunun farkındayız. Bunun için de hepimize daha fazla görev ve sorumluluk düşmektedir. 28 yıl önce bugün, dikilen fidanı koca bir çınar haline getirmenin verdiği onur ile yeni projelerimizle, markamızı ve hizmet kalitemizi hep daha yüksek seviyelere çıkarmaya çalışmaktayız. 28 yıl önceki heyecanı bugün, 28 yıllık tecrübeyle harmanlayarak daha büyük adımlar atmaya çalışacağımızı deklare ederek, MUGİAD Bayrağı altında değerli üyelerimizle başka başarılar kazanmak üzere daha güçlü yarınlar için yolumuza devam edeceğiz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN