ÖZEL ÖRENCİLERDEN ÖZEL ETKİNLİK

Orman Haftası nedeni ile Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğrencileri tarafından Orman İşletme Müdürlüğü Eldirek Ağaçlandırma Sahası'nda ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğrencileri, Orman Haftası’nda farkındalığı arttırmak amacı ile Orman İşletme Müdürlüğü Eldirek Ağaçlandırma Sahası’nda ağaç dikme etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alpaslan Selçuk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen biberiye ve lavanta fidanları toprakla buluşturuldu.
Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğretmeni Aslı Ünal düzenlenen etkinlik ile ilgili “Biz özel eğitim öğrencileri olarak geleceğe nefes olmak istedik.   Farkındalık oluşturmak istedik. Her alanda eksiğimiz yok, fazlalığımız var diyoruz.  Hayata, yaşama engel yok diyerek farkındalık oluşturuyoruz. Bize destek olan başta Kaymakam Bey’e, İlce Milli Eğitim Müdürümüze,  Orman İsletme Müdürlüğümüze ve Okul Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.
Etkinliğe katılan Fethiye kaymakamı Alper Balcı etkinliğin çok güzel olduğunu, eğitime ve bu tür etkinliklere her zaman destek vereceğini ifade ederek etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

ÖZEL ÖRENCİLERDEN ÖZEL ETKİNLİKÖZEL ÖRENCİLERDEN ÖZEL ETKİNLİKÖZEL ÖRENCİLERDEN ÖZEL ETKİNLİKÖZEL ÖRENCİLERDEN ÖZEL ETKİNLİK

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN