Pabuşçu ile Ertopuz Ailesinin Mutlu Günü

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu'nun kızı Kulak Burun Boğaz Doktoru Pelin, fabrikatör Emre Ertopuz ile dünya evine girdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu’nun kızı Kulak Burun Boğaz Doktoru Pelin, fabrikatör Emre Ertopuz ile dünya evine girdi. Bahar Beach’te gerçekleşen düğün merasimine, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve katıldı. 

Nurcan-Veli Pabuşçu çiftinin kızı Pelin ile Aydan-Güngör Ahmet Ertopuz çiftinin oğlu Emre, eğlenceli bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler. Binlerce davetlinin yer aldığı organizasyonda katılımcılar, genç çifti yalnız bırakmadı. Pabuşçu ve Ertopuz aileleri misafirleri ile tek tek ilgilenirken, renkli görüntülere sahne olan düğünde pist hiç boş kalmadı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN