SADET KANSIZ İŞÇİ BAYRAMI'NI VE RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız dün kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı ve Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı. Sadet Kansız İşçi Bayramı'nı ve Ramazan Bayramını kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

1 Mayıs İşçi Bayramı ve Ramazan Bayramı ile ilgili olarak mesaj yayınlayan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız “Ülkenin çarklarının işlemesinde en önemli faktörlerden biri olan emekçi kardeşlerimiz uluslararası alanda tek bayramı olan 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda çok zor şartlar altında çalışıyorlar. Haklarını alamayan işçi kardeşlerimiz bayram günlerinde bile ekmeklerini kazanıp evlerine götürebilmek adına çalışmak zorunda kalıyorlar. 2 yıl devam eden ve Dünyayı etkisi altına alan pandemi  ve sonrasında ülkemizin  iyi yönetilememesinden dolayı ortaya çıkan ekonomik krizden en fazla etkilenen kesim olan işçi kardeşlerimizin emeklerinin karşılığını son kuruşuna kadar aldığı zamanların bir an önce gelmesi dileği ile işi kardeşlerimiz 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Ramazan Bayramı ile ilgili olarak ta yayınladığı mesajında açıklama yapan Sadet Kansız “Dün kutladığımız İşçi Bayramı’ndan sonra bugünde Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz. Tüm ülkemizin, inananların ve Fethiyeli hemşerilerimizin huzur, sağlık, mutluluk ve bereket getirmesi dileği ile  Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN