SEYDİKEMER BELEDİYESİ HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRIYOR

Seydikemer Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ile sürdürdüğü eğitim seminerleriyle personel hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediyesi, hizmet içi eğitimlerle hizmet kalitesinin artırılarak, yüksek verimlilik konusunda çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
Seydikemer Belediyesi’nin Türkiye Belediyeler Birliği ile sürdürdüğü Hizmet İçi Eğitim programı kapsamında Sosyal Güvenlik Uzmanı Akın Şimşek tarafından eğitim semineri verildi. Seydikemer Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ve 2 gün süren eğitimlerde Akın Şimşek, ‘Sosyal Güvenlik Mevzuatı’ ile ‘İş ve İş Kanunu’ konularına açıklık getirip, dikkat edilmesi ve yapılması gereken hususlara yönelik bilgilendirme yaptı. 
Seydikemer Belediye Başkan Vekili Zeynep Yalçınsoy ve Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’un da katıldığı eğitim semineri, personellerin iş sözleşmesi konusundaki sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.
Seydikemer Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise eğitim seminerlerinin 30 Haziran Perşembe tarihine kadar devam edeceği ve tüm vatandaşlara açık olduğu belirtildi. SEYDİKEMER BELEDİYESİ HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRIYOR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN