SEYDİKEMER'DE KÜTÜPHANE AÇILIŞLARI DEVAM EDİYOR

'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamında, Seydikemer'de kütüphane açılışları devam ediyor. Hayırsever vatandaşların destekleriyle Çaykenarı İlkokulu ve Ortaokulu'na kütüphane yapıldı. Kütüphanenin açılışında hayırsever vatandaşlara, hem okula hem de kütüphanenin açılışına vermiş oldukları desteklerden dolayı 'Teşekkür Plaketi' takdim edildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı’nca yürütülen “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında hayırseverler tarafından Seydikemer Çaykenarı İlkokulu ve Ortaokulu'na yapılan kütüphanenin açılışı gerçekleşti. 
Kütüphane açılışına, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Karakuş, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Çaykenarı Muhtarı ve Çaykenarı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uçar, Seydikemer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Çetin, okul müdürü Özgür Uçar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 
Kütüphanenin açılış kurdelesini, Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven birlikte kesti.  Açılışın ardından kütüphaneyi gezen Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş ve diğer yetkililer okul müdürü Özgür Uçar’dan bilgi aldı. Kütüphanedeki kitapları inceleyen Başkan Yardımcıları Kaynak ve Karakuş, öğrencilerle sohbet etti. 
Açılışının ardından Çaykenarı İlkokulu ve Ortaokulu'na ve kütüphanenin kurulmasına destek olan hayırsever vatandaşlara ‘Teşekkür Plaketi’ sunuldu.  Çaykenarı Muhtarı ve Çaykenarı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uçar, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkan Yardımcısı Ömer Kılıç, iş adamı Yunus Uçar ve Murat Karabulut ile emekli öğretmen Mehmet Emin Yavuz’a ‘Teşekkür Plaketi’  Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş ve diğer davetliler tarafından takdim edildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN