SEYDİKEMER'DE ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA İFTAR YAPILDI

Seydikemer Belediyesi ile Türk Kızılay'ı Seydikemer Temsilciliği iş birliğince öksüz ve yetimler için iftar yemeği düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Seydikemer Temsilciliği tarafından Teras Kafe ve Restoranda düzenlenen iftar programına Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, CHP Seydikemer İlçe Başkan Vekili Zeki Erten, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, İYİ Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler, Kızılay Muğla Şubesi Başkanı Sadi Pirci, Kızılay Seydikemer Temsilcisi ve Belediye Meclis Üyesi Harun Hıra, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Bağırcı, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Seydikemer Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür  V. Hasan Çetin, Seydikemer Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü Halit Dündar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kenan Köse, Seydikemer Genç Kızılay Başkanı Berkay Enes Erbay, Genç Kızılay üyeleri, yerel basın mensupları, öksüz ve yetimler ile aileleri katıldı.
İftar programında öksüz ve yetimlerle yakından ilgilenen Kaymakam Büyüker ve Başkan Yardımcısı Karakuş, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. 
Ramazan ayı dolayısıyla yardımlaşma ve dayanışmanın arttığına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Karakuş, belediye olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunmaya hazır olduklarını dile getirdi. Karakuş; “Türk Kızılay’ı Seydikemer Temsilciliği ve Belediyemiz tarafından organize edilen iftar yemeğinde öksüz ve yetim çocuklarla ve onların yakınları ile bir araya geldik. Dinimiz bizlere yetim ve öksüz çocuklara iyi davranmamızı ve onları korumamızı emrediyor. Bu nedenle Türk Kızılay’ı Seydikemer Temsilciliğine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Türk Kızılay’ı Seydikemer Temsilcisi ve Belediye Meclis Üyesi Harun Hıra; “Türk Kızılay’ı olarak ilçemizde bulunan öksüz ve yetim çocuklarımız ile onların aileleriyle bir araya gelmek istedik. Kızılay olarak her zaman milletimizin yanındayız. İnşallah bütün çocuklarımızın yüzlerini gülümsetebilmişizdir. Bu organizasyonda desteklerini esirgemeyen Seydikemer Belediyesine ve Başkanımız Yakup Otgöz’e teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN