MUĞLA'DA OKUL SPORLARI KRİKET YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 22-27 Nisan 2022 tarihleri arasında Ortaca'da düzenlenen Okul Sporları Kriket Yıldız Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kriket Yıldız Kızlar ve Erkekler Türkiye Birinciliği heyecanı 6 gün boyunca Ortaca Spor Salonunda oynanan karşılaşmalar ile sona erdi.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Ortaca Spor Salonunda düzenlenen Şampiyonaya Muğla, Amasya, Denizli, Muş, Kütahya, Malatya ve Ankara illerinden 8 Erkek ve 5 Kız takımı olmak üzere toplam 195 sporcu katıldı.
Büyük heyecana sahne olan karşılaşmalar 22 Nisan Cuma günü başlayarak 27 Nisan Çarşamba günü sona erdi ve Türkiye Şampiyonları belli oldu.
Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında Şampiyon Amasya İlinden Şehit Recep İnce İmam Hatip Ortaokulu olurken, Muş İlinden Farabi İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Denizli İlinden Zehra-Nihat Moralıoğlu Ortaokulu üçüncü, gene Denizli ilinden Özel Denizli Bahçelievler Uğur Ortaokulu ise dördüncü oldu.
Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonasında Şampiyon Ankara’dan Şehit Ali İhsan Lezgi Ortaokulu olurken, ikinci Amasya’dan Ezine Pazar Atatürk Ortaokulu, üçüncü Muş’tan Farabi İmam Hatip Ortaokulu olurken, Muğla’dan Ted Bodrum Koleji Özel Ortaokulu ise Şampiyonayı dördüncü olarak tamamladı. 
Kriket Yıldız Kızlar ve Erkekler Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında dereceye giren takımların madalya ve kupaları Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Ortaca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Sözgen tarafından takdim edildi. Tören sonunda Muğla Gençlik ve Spor ailesi olarak antrenörlere, sporculara ve emeği geçen herkese teşekkür eden İlçe Müdürü Murat Sözgen kazanan takımları tebrik etti.
Ortaca 16-21 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak olan Okul Sporları Kriket Genç Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası da ev sahipliği yapacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN