TEKERLEKLİ SANDALYE HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Akbuga ve Yeni Mahalle Muhtarı Enver Kavak'ın işbirliğinde iki tane tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğine yardımsever bir vatandaş tarafından bağışlanan 2 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.
Fethiye bedensel engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Akbuga beraberinde yönetim kurulu üyeleri Fatoş Yurt, Fatma Demirbilek ve Kazım Demirbilek ile birlikte Yeni Mahalle Muhtarı Enver Kavak'ın işbirliğinde iki tane tekerlekli sandalye ihtiyaç sahipleri Celal Özcan ve Ayşe Barış'ın yüzünü güldürdü. 
Hayırsever vatandaşa teşekkür eden ve bu tarz yardımlara ülke olarak duyarlı olunması gerektiğini vurgulayan Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Akbuga, "Zerrin Hanım tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyemizi, ihtiyaç sahibi Celal Özcan ve Ayşe Barış kardeşlerimize tekerlekli sandalyelerini Yeni Mahalle Muhtarımız Enver Kavak ile birlikte taktim ettik. Yardımlar konusunda ülke olarak daha duyarlı olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Tüm yönetim kurulu üyelerime ve emeği geçen başta bağışçımız Zerrin hanıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
TEKERLEKLİ SANDALYE HAYALLERİ GERÇEK OLDUTEKERLEKLİ SANDALYE HAYALLERİ GERÇEK OLDU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN