TÜRKÜLERLE TÜRKİYE'M

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi'nde Türkülerle Türkiye'm programı düzenlendi.18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. Yılı için düzenlenen etkinliğe vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Şubesi Türk Halk Müziği Korusu eşliğinde ilerleyen konser şarkılar ve türküler eşliğinde devam etti. Gelenlerin keyifli dakikalar yaşadığı konser etkinliğe katılan misafirlerin halay çekmesi ile sona erdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Türkülerle Türkiye’m programı düzenlendi.18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı için düzenlenen etkinliğe vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Konserin sunuculuğunu Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selda Salkaya üstlendi. Açılış konuşmasını ise ÇYDD Başkanı Canan İzmirli yaptı. Fethiye Şubesi Türk Halk Müziği Korusu Şef Pınar Mezireli önderliğinde ilerleyen konser şarkılar ve türküler eşliğinde devam etti. Aynı zamanda etkinlikte TRT Ankara Radyosu sanatçısı Musa Altın geceye özel türküler seslendirdi. Gelenlerin keyifli dakikalar yaşadığı konser etkinliğe katılan misafirlerin halay çekmesi ile sona erdi.

TÜRKÜLERLE TÜRKİYE'MTÜRKÜLERLE TÜRKİYE'MTÜRKÜLERLE TÜRKİYE'MTÜRKÜLERLE TÜRKİYE'MTÜRKÜLERLE TÜRKİYE'M
KONSERİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK
ÇYDD Başkanı Canan İzmirli yaptığı açılış konuşmasında,’’ İyi akşamlar sevgili konuklarımız, sizleri ÇYDD Fethiye Şubesi yönetimi adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Birazdan beğeniyle izleyeceğiniz konserin önemi çok büyük. Bu konser tarih boyunca unutulmayacak bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferimizin 107. yılında, Seyit Onbaşılardan Mahmut Çavuş’a, Cevap Paşa’dan Mustafa Kemal Atatürk’e, tüm Çanakkale kahramanlarına ve şehitlerine armağanımızdır. Bu konser aynı zamanda güzel çalışmalar yaptığımıza inandığımız ve 5 Nisanda dolacak olan birinci yılımıza da armağandır. Bir yıl içerisinde sizlerden aldığımız övgülerle güçlendik. Duyduğumuz güvenle çoğaldık. Aramıza katılan birbirinden değerli üyelerimizle, üye sayımızı 140’dan 320’ye çıkardık. Yine bu bir yıl içerisinde önceden yapılanmış olan üniversiteli gençlik birimimize, liseli gençlik birimimizi de ekleyerek 130’u bursiyer olmak üzere 240 gencimizi derneğe kazandırdık. Sevginize ve güveninize teşekkür ederiz’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN