YUSUF İZZET GÖKÇE İLKOKULU'NDAN 2 İL BİRİNCİSİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU (TAZOF) ARASINDA İMZALANAN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'NIN MUĞLA İL FİNALİ YAPILDI.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) ile  İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Muğla İl Finali Muğla Bahçeşehir Kolejinde gerçekleştirildi. Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu Sınıf Öğretmeni Üzeyir ÇETİN turnuvada hakem olarak görev aldı.   
Öğrencilerin kıyasıya yarıştığı turnuvada İlkokul kategorisinde Fethiye İlçemizi temsil eden Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu’ndan Alya Düzgün Equilibrio oyununda İl birincisi, Sevim Nisa Gök Pentago oyununda İl Birincisi oldu. Her kategoride 1. olan öğrenciler 10-11-12 Haziran 2022 de Diyarbakır'da gerçekleştirilecek olan 4. Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecekler. 
Okul Müdürü Bayram SUNGUR “ yapılan turnuvada Equilibrio oyunundan İl Birincisi olan Alya Düzgün ve Pentago oyununda İl Birincisi olan Sevim Nisa Gök öğrencilerimizi okulum adına tebrik ediyorum. Öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen sınıf öğretmenimiz Üzeyir ÇETİN ‘e ve ailelerine teşekkür ederim. Öğrencilerime 10-11-12 Haziran 2022’de Diyarbakır'da gerçekleştirilecek olan 4. Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda başarılar dilerim” dedi. 
YUSUF İZZET GÖKÇE İLKOKULU'NDAN 2 İL BİRİNCİSİYUSUF İZZET GÖKÇE İLKOKULU'NDAN 2 İL BİRİNCİSİYUSUF İZZET GÖKÇE İLKOKULU'NDAN 2 İL BİRİNCİSİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN