3'lü Masa Programı İzleyiciden Tam Not Aldı

Deniz Soydan Dalgıç'ın moderatörlüğünde her Perşembe FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla Fethiye'nin önde gelen gazetecileri, Gerçekfethiye.com haber müdürü Emrullah Gök, Fethiye TV Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ünal ve Ayyıldız Gazetesi köşe yazarı Gürhan Cengiz'i bir araya getiren 3'lü Masa programı Belediye Başkan Aday Adaylarını ekranlarınıza getirmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

19 Ekim de Ak parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Adayı Mehmet Hikmet Selçuk’u konuk alarak yayın hayatına başlayan program Ak parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Adayı Yusuf Çaylı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu’yu ekranlara getirdi. 
Tarafsız ve samimi sorularla Fethiye’nin geleceği için Aday Adaylarının projelerini halkla paylaşmalarına öncülük eden program, kısa sürede izleyici tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
3’lü Masa’nın bu haftaki konuğu CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir.
Fethiye siyasetinin nabzını tutan 3’lü Masa her Perşembe saat 20.00 da FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla aynı zamanda canlı olarak Facebook ve Youtube kanallarında ekranlara gelmeye devam edecek…
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan 3’lü Masa Programı moderatörü Deniz Soydan Dalgıç şu ifadeleri kullandı; “Biz, Fethiye’de yapılmayanı yaparak Fethiye’nin öncü gazetecileriyle bir araya geldik. Yerel seçim sürecinde Fethiye halkının, önümüzdeki 5 yıl sorunları çözebilecek, modern projeleriyle şehrin değerini ve yaşanabilirliğine katkı sağlayacağına inandığı yöneticiyi seçmesi adına en doğru kararı vermelerine gazetecilik sorumluluğu taşıyarak öncülük etmemiz gerektiğini düşündük. Ve bunu hayata geçirdik.
İzleyicilerden aldığımız geri dönüşler memnuniyet verici. Medya’nın önemini ve ciddiyetini değerli gazetecilerimizle birlikte göstermiş olduk. Doğru insanlarla doğru kararlar alınır düşüncemizin ne kadar doğru olduğunu gördük. Gerek mesajla gerekse arayarak tebrik eden herkese tek tek teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN