Aday adayı Gümüş, 'Seydikemer için hayırlısı olsun'

Muğla'da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Seydikemer Belediye Başkan aday adayı Salih Gümüş, 'Teşkilatlarda bir heyecan var' diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

AK Parti’de 22 Kasım’da sona eren aday adaylığı başvuru sürecinin ardından temayül yoklamasına katılan AK Parti Seydikemer Belediye Başkan aday adayı Salih Gümüş, çeşitli açıklamalarda bulundu.
Gümüş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle temayülün Seydikemer’imize, Muğla’mıza tüm Türkiye’mize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Seydikemer kurucu meclis üyesiyim daha sonra Allah nasip etti ilçe başkanı oldum. 9 sene ilçe başkanlığı yaptım. Seydikemer’in mevcut sorunlarını iyi biliyorum. Şuan Seydikemer’imizde yapılan eserlerde mevcut milletvekilimizin emeği var. Eksik olan parçaları önce aday sonra seçilirsek Seydikemer için hizmet etmek için bu yola çıktık. Tüm aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Teşkilatlarda bir heyecan var. O heyecan burada hissediliyor. Hem Seydikemer’i ve Fethiye’yi almak istiyoruz ki en büyük hedefimiz Muğla’yı almak. Muğla, hizmet bekliyor.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN