Aday adayları ve muhtarlar kahvaltıda buluştu

AK Parti'den Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkanı olmak için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, ilçedeki bir restoranda muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen etkinliğe Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli de katıldı. Birlik ve beraberlik mesajı verilen etkinlikte Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, aday adaylarının nazik daveti için tüm muhtarlar adına teşekkür etti. 
“Katılım Gösteren Herkese Teşekkür Ederim”
AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Kaynak, “Aday adayları olarak muhtarlarımızla birlikte olup kaynaşmak adına bir kahvaltı vermek istedik. Bizleri kırmayıp geldiğiniz için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 
“Memlekete Hizmet Etmek İçin Bu Yola Çıktık”
AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı Salih Gümüş ise, “Biz 3 aday adayının da kendine göre hikayesi var. 2014 yılında Mehmet ağabey belediye başkanı aday adayıydı. Hasan ağabey belediye meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısıydı. Ben de kurucu meclis üyelerinden biriydim ve Allah nasip etti ilçe başkanı oldum. Memlekete hizmet etmek için bu yola çıktık. İçimizden biri ya da Önder Başkan hangimiz aday olursa olsun, Niyetimiz Seydikemer’e hizmet etmek, taş üstüne taş koymak. İnşallah Allah bu yolda bizi muvaffak eder. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
“Siyaset İşi Gönül İşidir”
AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tanır, “Bugün özel olarak sizleri davet ettik. Bu davete katılım gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siyaset işi gönül işidir. Sizler de bu gönle dokunan insanlarsınız ki muhtarlar olarak bu topluluğa hizmet edebilme şerefine ulaşmışsınız. Sizleri tebrik ediyorum. Başkan aday adayları olan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Çünkü bu bir cesaret işidir. Bu cesareti gösterip bu toplumun önünde hizmet etmek için yola çıktılar. Ayrıca bizim bir kızıl elmamız var. Kızıl elmamız şudur ki; Seydikemer’imizi bir tık daha yükseltmek ve yaşanabilir hale getirmektir. Bu işe gönül vermiş insanlarla hep beraber, teşkilatımız ile beraber yapacağız” ifadelerini kullandı. 
“Eser Siyaseti Yapmaya Devam Edeceğiz”
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, “Birlik beraberlik içinde hepimizin sevdası Seydikemer için yola çıkan arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Her bir arkadaşımız Seydikemer için bir şeyler yapmak için yola çıktı. Salih Başkanımızın da dediği gibi her aday adayının bir hikayesi var. Hangisi Genel Merkezimiz tarafından adayımız olursa biz teşkilat olarak Seydikemer’imizi AK belediyecilik ile devam ettirip, Seydikemer’e eserler kazandırmak, eser siyaseti yapmaya devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. İkinci bir hedefimiz de Muğla Büyükşehir Belediyesini de alarak, daha büyük hizmetler gerçekleştirmek” dedi. 

“Kadın Kolları Olarak Adayımızın Yanında Yürüyeceğiz”
AK Parti Seydikemer Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, “Güzel kahvaltıdan dolayı ve burada bizi buluşturan aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. 2013 yılından beri bizler de genel siyasette Seydikemer için çabalarımızı göstermeye çalıştık. Tüm aday adayı olan kardeşlerimi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Siyaset bambaşka, bizler teşkilatçıyız. Genel merkez hangi aday adayını gösterirse arkasından yürümeye devam edeceğiz. Tıpkı 2014 yılında Yakup Otgöz, şu anki milletvekilimizin de aday gösterildiği zaman arkasında durduğumuz gibi kadın kolları olarak yine bu yolda yürüyeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
“İnşallah Bayram Havasında Herkesin Gönlüne Göre Bir Seçim Geçer”
Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, “Sevgili muhtar arkadaşlarım önümüz bahar. Bu bir başka bahar… Seydikemer’de 65 mahalle muhtarıyız. Her renkten muhtarımız var. baharda bir renk cümbüşü yaşanır. İnşallah bayram havasında herkesin gönlüne göre bir seçim geçer inşallah. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Bu işleri devam ettirmeye kararlıyız. 3 aday adayımıza böyle nazik bir programda bizi buluşturdukları için yönetim kurulum ve muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.  Diğer adaylardan da aynı nezaketi bekliyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN