Aday Sağır, 'İşbirliği içerisinde bir seçime giriyoruz'

Seydikemer İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, 'Seydikemer için birlikteyiz' diyerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

31 Mart 2024 yerel seçimleri için adaylar netleşmeye başlarken Seydikemer İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, “Seydikemer için birlikteyiz” diyerek yola çıktığını vurguladı. Aynı zamanda, “Seydikemer İttifakı, halkın ittifakıdır” diyen Sağır, Seydikemer Belediyesi Başkanlık görevine de hazır olduğunu belirtti.

Açıklamasına devam eden Sağır, şunları söyledi:

“Bizim sloganımız, “Seydikemer için birlikteyiz” İşbirliği içerisinde bir seçime giriyoruz. Tabi diğer partilerimiz sağ olsun Harun Sağır isminden dolayı işbirliği içerisinde çalışma yürütüyorlar. Aslında bu Seydikemer ittifakı, halkın ittifakıdır. Bizler de aday olurken biz de adaylık şansımızı deneyelim diye çıkmadık.

Yıllardır bunun bir altyapı çalışması var. Halkımız ile görüşerek, kamuoyu anketleri yaptırarak bu yola çıktık. Halkımızda bu işbirliğinin olması gerektiğine inanıp ve desteklediği için bugün Seydikemer için birlikteyiz. Teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN