Balkanlar'da mindere çıkacak

Türkiye ikincisi olan Emre Gür, Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Gençlik Spor Kulübü sporcusu Emre Gür, judoda Türkiye ikincisi oldu. Başarılı sporcu Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Muğla Gençlik Spor Kulübü’nün Minik judocusu Emre Gür Balıkesir’de Türkiye üçüncüsü oldu.
2-4 Haziran 2023 Tarihleri arasında Balıkesir’de yapılan Spor Toto 2023 Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda mindere çıkan Emre Gür 55 kiloda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Muğla Gençlik Spor’un başarılı judocusu,  başarısı ile antrenörlerinin gururu olurken, Balkan Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Romanya’da mindere çıkacak
Muğla Gençlik Spor Külübü’nün sporcusu Emre Gür 55 Kiloda Türkiye ikincisi olarak Romanya’da yapılacak olan Balkan judo şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, “2-4 Haziran tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenen Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası 55 kg'da Türkiye 2. si olan Muğla Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Emre Gür Romanya’da düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN