Başkan Adayı Muhammet Kökten, İncirköy ve Nif mahallelerini ziyaret etti

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında İncirköy ve Nif mahallelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Gerçekleşen ziyarette Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’e; AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, MHP Fethiye İlçe eski başkanlarından Cengiz Çay ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Kökten, vatandaşlarla sohbet etti. İncirköy ve Nif mahallerinin eşsiz doğal güzelliğe sahip olduğunu vurgulayan Kökten, bu bölgelere kazandıracağı projeler hakkında bilgiler aktardı. 

İncirköy’ün yol ve su sorunları olduğunu tespit eden Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimi kazanmaları halinde en kısa sürede girişimlere başlanacağını belirtti. Nif Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde de bulunan Başkan Adayı Kökten, bölgedeki su probleminin çözümü hususunda istişarelerde bulundu. 

Her mahalleye eşit hizmet edeceklerinin sözünü veren Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hükümet desteği ile Fethiye’nin kronikleşen sorunlarını kısa süre içerisinde çözeceklerini söyledi. Vatandaşlar tarafından büyük bir teveccüh ile karşılanan Başkan Adayı Kökten, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN