Başkan Akdenizli asfalt serim çalışmalarını inceledi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Eşen Mahallesi'nde imara açılan yollarda başlatılan asfalt serim çalışmalarını inceledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatları doğrultusunda geçtiğimiz haftalarda başlayan asfalt çalışmaları, ilçenin farklı mahallelerinde devam ediyor. Hemen her gün ilçenin farklı mahallelerinde asfalt çalışması yürüten Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eşen Mahallesi’nde imara açılan yollarda asfalt serim çalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyor. 
Eşen Mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen ve Eşen Mahalle Muhtarı Hayri Bulut eşlik etti. 
Seydikemer’in hizmetlerle her geçen gün geliştiğini kaydeden Başkan Akdenizli; “Eşen Mahallemizde imar yollarımızı asfalt yapıyoruz. Seydikemer’in her noktasına dokunuyoruz ve dokunmaya da devam edeceğiz. Her geçen gün gelişen, güzelleşen ilçemize hizmetlerimiz devam edecek” dedi. 
Eşen Mahalle Muhtarı Hayri Bulut da yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Akdenizli ve ekibine teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN