Bodrum Atölye Buluşmaları Başlıyor

Bodrum'da yaşayan 50'den fazla sanatçı çalıştıkları atölyelerini ziyarete açıyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

19 - 25 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Bodrum Atölye Buluşmaları, sanatçıyla sanatsever arasındaki engelleri kaldırıyor, ücretsiz sanat etkinlikleriyle bir hafta boyunca gündeme sanatı yerleştiriyor. 
Bodrum denince akla kültür ve sanat gelsin diyen Art Melek, bu yıl 3. kez Bodrum Atölye Buluşmaları için kolları sıvadı. Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçen Bodrum Atölye Buluşmaları'nda, Bodrum'da resim, heykel, seramik, mozaik, cam, dokuma gibi farklı disiplinlerde üreten sanatçılar kendi atölyelerinde sanatseverleri ağırlayacak. Bu yıl BAB açılış sergisi Ortakent'te konumlanan Midtown'da olacak. 19 Haziran- 15 Temmuz tarihleri arasında Bab'a katılan sanatçılardan örneklerin sergileneceği etkinlik, atölyelerde yapılan işlerden birer seçki sunacak.
Organizasyon ile sanatseverler sanatçıların atölyesine giderek onları çalışırken izleyebilme, yaratım sürecine katılma ve sanatçılar ile sohbet ve söyleşi, birlikte atölye çalışması gerçekleştirme veya eser satın alınabilme imkanına sahip olacaklar.
HANGİ SANATÇILAR VAR? 
Bu yıl BAB bünyesinde atölyesini açacak olan sanatçılardan bazıları şöyle: 
Devrim Erbil - resim 
Muzaffer Akyol - resim
Mehmet Kutlu - seramik
Tevfik Karagözoğlu - seramik 
Hanefi Yeter - resim
Ali Atmaca - resim
Kadir Akorak - resim
Bahadır Baruter - heykel
Doğu Çankaya  - resim
Zeynep Homan - seramik 
Zehra Sargın - resim 
Elvan Erdin - resim

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN