CHP'den ücretsiz kömür yardımı 

Cumhuriyet Halk partisi Fethiye İlçe Teşkilatı maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. CHP Fethiye İlçe Teşkilatı son olarak ihtiyacı olan vatandaşa 600 torba kömür dağıttı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı Mehmet Demir Başkanlığı’nda ihtiyacı olan vatandaşlara destek oluyor. Geçtiğimiz günlerde ihtiyacı olan vatandaşlara soba dağıtan CHP Teşkilatı bu sefer de sobada yakacak kömür dağıtımı gerçekleştirdi. Her vatandaşa 3 torba kömür dağıttıklarını ifade eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Ardı ardına gelen son zamlardan sonra vatandaşımız nefes alamayacak hale getirildi. ‘İşçiye, emekliye, memura zam yaptık’ diye övünen iktidar yaptığı zamlarla vatandaşa yapılan zammı vatandaşın cebine girmeden geri aldı. İnsanlar ne yapacaklarını bilemez hale geldi. Son olarak elektriğe yapılan % 127’lik zam her şeyin tuzu bineri oldu. Ne kadar kötü durumda olduğumuzu  son gelen elektrik faturalarını ödeyemeyen vatandaşlarımızın elektrikleri kesilmeye başladığında daha iyi anlayacağız. Bizlerde Cumhuriyet halk Partisi olarak bu zor günlerinde elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza soba dağıttık. Baktık gördük ki; vatandaşlarımızın dağıttığımız sobalarda yakacak kömürleri yok. Hemen bu sefer kömür dağıtalım dedik. 600 torba kömürü her vatandaşımıza 3 torba olmak üzere 200 vatandaşımıza dağıttık” dedi.
Yaptıkları yardımları hayırsevere vatandaşların destekleri ile yaptıklarını ifade eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Bu yardımları yapmamızda yardımcı olan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte yine zor günlerinde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN