CHP'nin Fethiye Adayı Alim Karaca'dan ilk açıklama

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Karaca oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

CHP’nin Fethiye Belediye Başkan aday adayı mevcut Belediye Başkanı Alim Karaca oldu. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) 6’ncı kez aday belirleme gündemiyle bir araya geldi. Saat 18:00’de başlayan PM toplantısı öncesinde bir araya gelen Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin PM’nin onayına sunduğu tek isim Alim Karaca olmuştu.

Parti Meclisinin aldığı karar doğrultusunda CHP’nin Fethiye Belediye Başkan Adayı  Alim Karaca olarak netlik kazandı.

Yeniden aday gösterilen Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yazılı bir açıklama yaptı. 

Karaca mesajında şu ifadeleri kullandı;
"Ülkemiz, 31 Mart 2024 günü yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanıyor. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına girilirken demokrasilerin en önemli basamağı olan yerel seçimler sınavından da başarıyla çıkacağımızdan hiç şüphem yoktur.
Cumhuriyetimizin kurucusu olan partimiz de büyük bir sorumluluk duygusu içinde yerel yönetimlerde görevlendireceği adaylarını, toplumun tercih ve duyarlılıklarını gözeterek, özen ve dikkatle seçmek için büyük bir çaba göstermiştir.
Cumhuriyet Halk Partisi Sayın Genel Başkanı ve yetkili kurulları, Fethiyeli yurttaşlarımın da tercihlerine uyarak, yeryüzü cenneti Fethiye'mize yeni dönemde de hizmet etme onuruna layık görmüşlerdir.
Adaylığa layık görülmemi sağlayan; başta Fethiyeli yurttaşlarıma, şahsıma güven duyan Genel Başkanım Sayın Özgür Özel'e ve tüm yetkili kurullara teşekkür ediyorum.
Seçim çalışmaları sırasında da İl ve İlçe başkanlarım, partili arkadaşlarım ve Fethiyeli gönüldaşlarımla birlikte yeni başarılara koşacağımıza yürekten inanıyorum.
Hemen ifade etmek isterim ki; 2019 yerel seçimlerinde, hayatı birlikte paylaştığımız Fethiye'mizin güzellikleri kadar, ertelenmesi mümkün olmayan birikmiş kentsel sorunları olduğunu söylemiştik. Bu yüzden 5 yıllık çalışma programımızı abartılı, süslü vaatler yerine akılcı ve kalıcı hizmetlerle sürdüreceğimizi ifade etmiştik.
Fethiye'miz için aciliyet arz eden sorunlarda öncelikleri belirleyip hızla işe koyulurken, ülkemizi ve tüm dünyayı derinden etkileyen "Pandemi" felaketini, ülkemizi sarsan ekonomik krizleri ve dünya tarihinin en büyük deprem afetlerinden birini yaşayacağımızı henüz bilmiyor ve beklemiyorduk.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen, geçmiş dönemleri birkaç kez katlayacak ölçüde yatırım harcamaları ile Fethiye'mize ileride daima hatırlanacak hizmetlerin onur sahibi olduk. Yapılan tüm anketler ve yoklamalarda şahsıma karşı gösterilen teveccüh, parti kurullarının aldığı bu kararda ne ölçüde etkili olduğunun bu yüzden de görev ve sorumluluğumun ne ölçüde arttığının bilincindeyim.
Umuyor ve diliyorum ki, önümüzdeki hizmet dönemi böylesine olumsuzluklardan uzak bir dönem olsun. Tüm Fethiyeli yurttaşlarıma bir kez daha sonsuz minnet ve şükran duygularımı sunuyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN