Ilk Açıklama Haberleri

Ilk Açıklama Haberleri

CHP'nin Fethiye Adayı Alim Karaca'dan ilk açıklama

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Karaca oldu.

MHP İlçe Başkanı Tekin'den İlk Açıklama

MHP İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetiminin il başkanlığı tarafından görevden alınmasının ardından MHP Fethiye ilçe başkanlığına Avukat Abdülkadir Tekin'in atandığı öğrenildi.

Aday Olan Kökten’den İlk Açıklama Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından açıklanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı adayı Muhammet Kökten’den adaylık ile ilgili ilk açıklama geldi.

Saatcı’dan Seçim Sonrası İlk Açıklama 

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim sonrası açıklama yaptı.

MİLLET İTTİFAKI’NIN CUMHURBAŞKANI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinin önünde açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bu topyekun bir değişimin başlangıcı. Birleşe birleşe kazanacağız. Aday ben değilim, aday hepiniz" dedi.

BAŞKAN DEMİR'DEN MİLLETVEKİLLİĞİ AÇIKLAMASI:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nden yayınlanan Milletvekilliği aday adaylığı kararnamesinden sonra gözler Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir'e çevrilmişti. Başkan Demir'den ilk açıklama geldi.

İşveren Sendika Anlaşamadılar

Haberler.Com adlı internet sitesinden Mesut Şahin’in haberine göre Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısında anlaşma çıkmadı. Toplantı sonrası taraflardan ilk açıklamalar geldi. Türk-İş bir işçinin asgari geçim miktarını 3 bin 900 TL olarak ifade ederken, işveren tarafı söz konusu miktarı 3 bin 100 TL olarak açıkladı. Tarafların rakam konusunda anlaşmazlıkları sürerken, nihai karar dördüncü toplantıda çıkacak.

Eray Çiçek’ten İlk Açıklama

 FERDİ YAVUZ- Ak Parti Menteşe İlçe Başkan Adayı Eray Çiçek bir açıklama yaptı.