Elsis Aydınlatma Aksesuar Mağazası hizmete açıldı

Fethiye'de yeni nesil aydınlatma ve aksesuar denince akla gelen ilk isim olan Elsis elektrik, ikinci şubesi olarak Patlangıç, Baha Şıkman Cad. No: 141'de hizmete açıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Yeni nesil aydınlatma ve aksesuar denince akla gelen ilk isim olan Elsis Elektrik, ikinci şubesi olarak Patlangıç, Baha Şıkman Cad. No: 141’de hizmete başladı. Yaklaşık 25 yıl önce bu işe başladığını belirten Elsis elektrik işletme sahibi Ali Çamlıca, “Fethiye’ye yeni bir mağaza kazandırdık” dedi.

Patlangıç, Baha Şıkman Cad. No: 141’de hizmete başlayan Elsis elektrikin açılış kokteyline, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Fethiye Belediye Başkan aday adayları, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Fethiye’ye yeni bir mağaza kazandırdık”
Elsis elektrik işletme sahibi Ali Çamlıca, “Katılımın fazla olması beni çok mutlu etti. Arkadaşlarımız, dostlarımız, müşterilerimiz bugün bizi yalnız bırakmadılar, gelerek bizi çok mutlu ettiler.

Yaklaşık 25 yıl önce bu işe 25 mt2 bir yer ile başladık. 25 yılın sonunda çalışan personellerimizin de katkısıyla böyle yeni bir mağazamızı Fethiye’ye kazandırdık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Güzel bir mağaza ortaya çıktı. Müşterilerimize, arkadaşlarımıza, dostlarımıza iyi bir hizmet vermeye çalışacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN