Esnaf Hastanesi Personeli Yeni Yılı Harika Bir Organizasyonla Karşıladı

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yönetimi çalışanları için harika bir organizasyon düzenledi. Yoğun katılımın sağlandığı bu gecede büyük ikramiyeler yapılan çekilişlerle sahiplerini buldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye'nin en büyük sağlık kuruluşu olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği personel gecesi yeni yıl kutlamaları ile birleştirildi.  Ays Garden’da düzenlenen bu gece adeta yıldızlar geçidi gibiydi.

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Öztürk Günal’ın yanı sıra doktorlar hemşireler ve diğer tüm çalışanların katıldığı gece jazz müzik eşliğinde yemek ile başlayan gece ilerleyen saatlerde canlı müzik ile devam etti. Esnaf Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Şahin Atik’in sunumunda gerçekleşen yılbaşı konseptli gecede her detayın düşünüldüğü gözlemlendi.

Yoğun bir katılımın olduğu Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi personel gecesinde birlik, beraberlik ve dayanışmanın ön planda olduğu gecede eğlencenin yanı sıra büyük ikramiyeler için yapılan çekiliş büyük heyecan yarattı.

"BÜYÜK İKRAMİYELER SAHİPLERİNİ BULDU " 

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi tarafından hazırlanan organizasyonda yapılan çekilişte, büyük ikramiye olan 75.000 TL’nin şanslı talihlisi Esnaf Hastanesi sağlık çalışanı olurken, hastane çalışanlarından 2 kişi 40.000 TL, 2 kişi 30.000 TL, 5 kişi 20.000 TL, 7 kişi 10.000 TL ve 11 kişi 5000 TL kazanan diğer talihler oldular.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN