15 Temmuz Mesajı Haberleri

15 Temmuz Mesajı Haberleri

Ülkü Ocaklarından 15 Temmuz Mesajı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Saatcı’dan 15 Temmuz Mesajı 

Fethiye eski Belediye Başkanı, 28. Dönem İyi Parti Muğla 2.sıra milletvekili adayı Behçet Saatcı, 15  Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesapları üzerinden bir mesaj yayımladı.

Turgutoğulları’nın 15 Temmuz Mesajı 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mesaj yayımladı. Başkanı Tolga Turgutoğulları yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Kaymakam Böke’den 15 Temmuz Mesajı 

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mesaj yayımladı.

Fethiye Gaziler ve Şehitler Derneğinden 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 7. yıldönümü nedeniyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden açıklama yapıldı.

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ M. YAVUZ DEMİR’İN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, “Devletimizin tüm kurumları ve asil milletimizin fedakârlıklarıyla; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden hiçbir şer odağına karşı, asla taviz verilmeyecektir.” dedi.

YELDA EROL GÖKCAN’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz’da hain FETÖ Terör Örgütü’nün darbe girişimine karşı Demokrasimize, Bayrağımıza, Vatanımıza sahip çıktık…

KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN, 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Fethiye Kaymakamı Alper Balcı mesaj yayınladı. Balcı yayınladığı mesajda ‘15 Temmuz gecesi Devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle, saygıdeğer ailelerini şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

ÖZTÜRK’TEN 15 TEMMUZ MESAJI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay ÖZTÜRK, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Öztürk yayınladığı mesajda “15 Temmuz’un isimsiz kahramanları şehit ve gazilerimiz bu millet sizi hiç unutmayacak, daima sayı ve minnet ile anacak” dedi.

BAŞKAN OTGÖZ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Gümüş’ten 15 Temmuz Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayımladı.

Mete  “Siz Genel Başkanı FETÖ Mahsulü Olan Bir Partinin İl Başkanısınız.”

FERDİ YAVUZ- CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 'nun 15 Temmuz mesajını eleştiren AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; "“Siz genel başkanı FETÖ mahsulü olan bir partinin il başkanısınız.” dedi.

Demirel'den 15 Temmuz Mesajı

FERDİ YAVUZ- Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, "Bizim milletimiz engin erdemlere sahiptir. Bu erdemlerin en başında geleni ve en önemlilerinden biride yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir."

Gökcan'dan 15 Temmuz Mesajı

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan "“O gece Muğla'da, Marmaris'te ve Türkiye'nin her kentinde 15Temmuz darbesine karşı duran, göğsünü siper eden ruh aynı ruhtur.”

Uğurlu’dan 15 Temmuz Mesajı

FERDİ YAVUZ- 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yılı nedeniyle yazılı açıklama yapan MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu; “15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarihtir.” Dedi.

Başkan Gürün'den 15 Temmuz Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.