Aday Adayı Kökten Haberleri

Aday Adayı Kökten Haberleri

Kökten, 'Unutmayın! Bir Kenti Sadece Yöneticiler Yönetmez'

Fethiye’de Cumhur ittifakının adayını MHP'den çıkaracağı açıklandı. Kararın ardından AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Muhammet Kökten ise sosyal medya hesabından anlamlı bir yazı paylaştı. Kökten, “Fethiye’nin geleceğini inşa etmek için birlikte yol almaya, çalışmaya, hedeflerimizi korumaya ve hep bir ileriye doğru adım atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Aday Adayı Kökten düzenlenen kermes etkinliğine katıldı

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen kermes etkinliğine katıldı.

Aday adayı Kökten vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

Aday Adayı Kökten, “Şenliğe arkadaşlarımızla birlikte katıldık”

Myra İnşaat Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda İsmail Peynirci'in sunumuyla "Yöremiz Yörük Geceleri" programına davet edilen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, düzenlenen programa 50 araçla katılırken vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Aday Adayı Kökten vatandaşlar tarafından ilgi görüyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, kendi partisinin yanında diğer seçmenlerde de büyük ilgi görüyor.

Aday Adayı kökten'den, Ertaş'a ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları kapsamında Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Aday Adayı Kökten, Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir arada

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Çamköy Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Kökten, halkın ve esnafın talep ve arzularını dinledi.

Kökten Patlangıç Pazarını Ziyaret Etti 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Patlangıç semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafının taleplerini dinleyen Aday Adayı Kökten, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. 

Aday Adayı Kökten'den Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Kökten'ten Balık Pazarı Esnafına Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında balık pazarı ve yanındaki manavları ziyaret etti. Esnaflar ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Kökten, kendisine olan desteğin her geçen gün arttığını belirtti. 

Aday Adayı Kökten, FTSO’yu Ziyaret Etti 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 

Aday Adayı Kökten, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Aday Adayı Kökten, muhtarların taleplerini dinledi. 

Aday Adayı Kökten'e Ziyaretçi Akını

AK Parti Fethiye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatında vatandaşlar ve partililer ile buluştu.

Aday Adayı Kökten Engelliler Günü Mesajı Yayımladı

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla günün anlam ve önemini belirten mesaj yayımladı.

Aday Adayı Kökten, “Burası bizim ikinci evimiz”

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet Kökten, aday adaylığı süreci kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Kökten, birlik ve beraberlik mesajları vererek Başkan Cura ile istişarede bulundu.

Aday Adayı Kökten, Başkan Harun Güler'i ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, yerel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Harun Güler’i ziyaret etti.

Aday Adayı Muhammet Kökten'den FODER’e Ziyaret 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Otelciler Birliği (FODER) Başkanı Bülent Uysal ve ekibini ziyaret etti.

Aday Adayı Kökten’den, ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar ve ekibini ziyaret etti.

Aday Adayı Kökten, DTO’yu Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay ve ekibini ziyaret etti. Ziyarette denizcilerin sorunları hakkında istişarede bulunuldu.

Aday adayı Kökten, “Fethiye için hayırlısı olsun”

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Muhammet Kökten, “Fethiye için hayırlısı olsun” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Kökten, Yakup Otgöz’ü ziyaret etti 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, proje çalışmaları kapsamında Ankara’da ziyaretlerini sürdürüyor. 

Aday Adayı Kökten, şoförlerin sorunları hakkında konuştu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar’ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında şoförlerin sorunları hakkında istişarede bulunuldu.

Aday Adayı Kökten, Fethiyespor’a Destek İçin Diyarbakır’da

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider Amedspor’a konuk oluyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a destek vermek için maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu’nda takımı yalnız bırakmadı.