Aday Adayı Kökten'den Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği'ne ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, faaliyetleri hakkında Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Kerem Kocatepe ve yönetim kurulu üyelerine bilgiler aktardı. Dernek üyelerinin taleplerini dinleyen Aday Adayı Kökten, başkan seçildiği takdirde kendilerine yönelik olan projeleri ile ilgili olarak istişarelerde bulundu. Dernek Başkanı Kocatepe, Kökten’e çıktığı bu yolda başarılar diledi. 
Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “Dernekler ve sivil toplum kuruluşları, Fethiye’de yaşayan halkımızın sesi olduğunun bilincindeyiz. Bu anlamda taleplerini dinlemek için Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettik. Taleplerini dinleme fırsatımız oldu. Bunun yanında göreve gelmemiz halinde, onların yaşam standartlarını nasıl yükseltebileceğimiz konusunda istişarelerde bulunduk. Gösterdikleri ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Kerem Kocatepe yaptığı açıklamada, “Hayırlı olsun, çıktığı bu yolda kendilerine başarılar diliyoruz. Faaliyetlerimiz hakkında kendisine bilgiler aktardık. Ayrıca başkanlığa seçildiği takdirde bizlere yönelik projelerini anlattı. Nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 

İGF HABER AJANSI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN