Antrenör Haberleri

Antrenör Haberleri

Spor Ekstra ilgi görüyor

FRT TV'de Salı akşamı 20.00'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra'nın bu haftaki konukları Fethiye Fitness Center Kurucusu Dudu İgan ve Artistik Jimnastik 4. Kademe Baş Antrenörü Naim Uçar oldu. 

Bodrum’un Takımı, moral yemeğinde bir araya geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, yöneticileri, antrenör ve oyuncuları, geçtiğimiz gece yeni yıl öncesi moral yemeğinde bir araya geldiler.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Atatürk Stadyumu'nda 100. Yıl Gösteri Maçı

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Muğla Valiliği, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Muğla Şubesi işbirliğinde Atatürk Stadyumu'nda 100. Yıl Gösteri Maçı gerçekleştirildi. 

Fevzi Tuncay, ‘Iska’ filminin hikayesini anlattı

Yönetmenliğini Mert Erez’in yaptığı Iska filmi, Fevzi Tuncay'ın Galatasaray maçında bir topu ıskalamasının ardından olanları ve kalecinin hayata tutunmasının gerçek öyküsünü anlatıyor. Fethiyespor’un kaleci antrenörü Fevzi Tuncay, film ile ilgili düşüncelerini FRT TV muhabirimize anlattı.

Başkan Şen, Operasyon Geçirdi

Muğla’nın Kızları Hokey Takımı Antrenörü Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, Operasyon geçirdi.

Bodrumspor’un Rakibinden Sahalarda Ender Görülen Olay

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor’un da rakibi olan Altay FK’da sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Eski futbolcu aynı zamanda oyuncu antrenörü Murat Uluç, 42 yaşında tekrar futbola döndürülerek Altay FK’nın santraforu oldu.

BRİÇ TURNUVASINDAN FETHİYE’YE DERECE İLE DÖNDÜLER

Türkiye Briç Federasyonu’nun Antalya’da düzenlemiş olduğu 16 Yaş Grubu Briç turnuvasına katılan ÇYDD Fethiye Şubesi gönüllü öğrencilerinden Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan Türkiye ikincisi oldular. Kupa ve madalyaları ile Fethiye’ye dönen Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan için ÇYDD Fethiye şubesinden kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; akıl sporu Briç’te büyük bir başarı elde eden Elif Naz Yılmaz ve Ayça Balkan ile antrenörü ÇYDD Fethiye şubesi üyesi Mustafa Türkmen ödüllendirildi.

FETHİYE BELEDİYESİ’NİN OKÇULUK KURSLARI SONA ERDİ

Fethiye Belediyesi tarafından gençler için düzenlenen kış dönemi modern okçuluk kursları sona erdi. Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun sertifikalı antrenörlerinden Kartal Cenk Taş tarafından ücretsiz olarak verilen kurslara 50 kadar kursiyer katıldı.

OKÇULUK VE ATLETİZM KURSLARI AÇILDI

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne “Okçuluk” ve “Atletizim” antrenörleri geldi. Fethiye’nin sporda her geçen gün daha çok yol aldığını belirten Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Çocuklarımızı ve sporcularımızı okçuluk, atletizm ve diğer branşlarda kurslarımıza bekliyorum” dedi. 

ÜZÜMLÜ’DE ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ

Yeşilüzümlü Spor’u çalıştıran antrenör Fevzi Sevinç takımla yollarını ayırdı. Takımın yeni antrenörü ise Ali Abbak olduğu öğrenildi.

BAŞARILI BOKSÖRDEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

Almanya Münih’te Lions Boxnacht 13’üncü Profesyonel Boks Maçında Alman Rakibini yenerek büyük bir başarıya imza atan bölgemizin ilk kadın boksörü Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Arslan Ayten, başarısını Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile paylaştı.

YEŞİLÜZÜMLÜSPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Süper Amatör B Grubu’nda mücadele edecek olan Yeşilüzümlü Spor Kulübü, Antrenör Fevzi Sevinç eşliğinde antrenmanlara başladı.

MUĞLASPOR KIŞ FUTBOL OKULU EĞİTİM İÇİN HAZIR

Muğlaspor Yaz Futbol Okulu, geçtiğimiz günlerde yapılan mezuniyet töreniyle sona ermişti. Yüksek bir katılımla, yaz boyunca süren futbol okulunun tamamlanmasının ardından kış futbol okulunun planlamaları da çok geçmeden başladı.

ALT YAPI ANTRENÖRLERİ VE YÖNETİCİLERDEN, BAŞKAN KARACA’YA ZİYARET

Fethiyespor altyapı antrenörleri ve yöneticileri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

FETHİYE LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR KULÜBÜ ONURSAL BAŞKAN KAYMAKAM ALPER BALCI İLE SEZONU AÇTI

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de sahaya çıkacak Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü kadrosu sezon açılış yemeğinde bir araya geldi. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı sezon açılış yemeğinde Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü sporcuları, antrenörleri, yönetim kadrosu ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve kulüp sponsorları Bahçeşehir Koleji sahibi İbrahim Erdem, Ekoltaş Mermer sahibi Harun Günay yer aldı.

SEVİNÇ,’’BENİM İÇİN YENİ BİR HEYECAN’’

Yeni sezonda Yeşilüzümlü Spor’u çalıştıracak olan Antrenör Fevzi Sevinç, FRT TV mikrofonlarına sezon ve takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

ZİRVEYE BÜYÜK DESTEK

Fethiye Zirve Spor Kulübü antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları 2022-2023 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de oynayacak kulübe sponsorluk desteğinde bulunan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Bahçeşehir Kolejini ziyaret ettiler. Ziyarete Fethiye Zirve Spor Kulübü başkanı Buğra Kağan Günay, kulüp kurucusu ve antrenörü Ali Elmadibi, kulüp genel sekreteri Özge Ertürk Hakanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Fulden Kılınç ile kulüp sporcuları katıldı.

FETHİYE ZİRVE SPOR KULÜBÜ’NDEN KARACA’YA ŞAMPİYONLUK ZİYARETİ

Sezonu altı kupa ile sonlandıran Eczacıbaşı Geleceğe Smaç’ın altyapı kampüsü Fethiye Zirve Spor Kulübü yönetim, antrenör ve sporcuları Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR

Almanya’da düzenlenen ilk profesyonel boks müsabakasında galibiyetle ayrılan Muğla, Fethiye ve Seydikemer’in ilk kadın boksörü Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Arslan Ayten ve Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena’dan Evren Arslan, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’u ziyaret etti. Ziyarette Evren Arslan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

FETHİYE’YE GALİBİYETLE DÖNDÜ

Arslan Fight Arena Sporcusu ve Antrenörü Songül Ayten çıkmış olduğu ilk profesyonel boks müsabakasından galip gelmesini bildi.

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ SPORCUSU TANER EREN TÜRKİYE İKİNCİSİ

Muğla'ya Okçulukta bir madalyada Taner Eren'den.

VALİ ORHAN TAVLI ŞAMPİYON GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik haftasında Şampiyonluk sahibi milli sporcularla bir araya geldi.

FETHİYELİ OKÇULARIN BAŞARISI

Fethiye’de okçuluk sporuna ilgi gün geçtikçe büyüyor. Okçuluğa ilgisi artan Fethiyeli gençler son olarak Muğla’da düzenlenen İl Birinciliği müsabakalarında Fethiye adına başarılı sonuçlar aldılar.

Minik güreşçiler madalya ile döndü

Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Güreş Takımı U13 Minik Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasından 2 Madalya İle Döndü.

KARACA’YA SPORCULARDAN ‘TEŞEKKÜR’ PLAKETİ

Fethiye Arena Boks Kulübü, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Ziyarette sporculara destekten dolayı Karaca’ya plaket verildi.

Fethiyeli boksörler 2. oldu

Muğla Bodrum’da yapılan İller Arası Boks Sparring Maçları 7 kulüp 64 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena’dan Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğü boksörleri 5 sporcu,1 Kulüp boksörü ve 2 antrenör katıldı.

Fethiye Belediye Spor tek farkla galip

Fethiye Belediye Spor 19. Hafta karşılaşmasında evine HDI Sigorta Antalya Güneş’ni konuk etti. 73-73 eşitlikle tamamlanan zorlu karşılaşmayı ev sahibi takım uzatmalarda 86-85 kazanmasını bildi.

Tek hedef galibiyet

Fethiye Belediyespor evinde Antalya Güneşi GSK karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor. Bursa deplasmanından galip gelen lacivert beyazlılar 19. hafta karşılaşmasında seyircisi önünde galip gelmek istiyor.

Başkan Gümüş; “Antrenörler Sporun Olmazsa Olmazıdır”

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğinde C Lisans Antrenör Eğitim Programı Menteşe’de başladı.