Baha Şıkman Haberleri

Baha Şıkman Haberleri

Saatcı: Gençler Bizim Geleceğimiz

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde Maliye kavşağı, Ovacık Köprüsü civarı ve Baha Şıkman Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Elsis Aydınlatma Aksesuar Mağazası hizmete açıldı

Fethiye’de yeni nesil aydınlatma ve aksesuar denince akla gelen ilk isim olan Elsis elektrik, ikinci şubesi olarak Patlangıç, Baha Şıkman Cad. No: 141’de hizmete açıldı.

Baha Şıkman Caddesi’nde yol çizgileri çizildi

Fethiye Belediyesi tarafından Baha Şıkman Caddesi’nde BSK Sıcak Asfalt üst tabaka döküm işi tamamlanmasının ardından yol çizgileri de çizildi. Ölüdeniz Caddesi’nde üst tabaka döküm çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

Baha Şıkman Caddesi Aşınma Tabakası Serimi Tamamlandı

Fethiye Belediyesi tarafından yürütülen Baha Şıkman Caddesi’nde yürütülen sıcak asfalt BSK aşınma tabakasının seriminin tamamlandığı belirtildi.

BSK Sıcak asfalt aşınma tabakasının birinci etabı bitti

Fethiye Belediyesi tarafından Ölüdeniz ve Baha Şıkman Caddeleri’ne sıcak asfalt BSK aşınma tabakası dökülmeye başlandı. Birinci etap olan Baha Şıkman BSK aşınma tabakası döküldü. Çalışmalar Ölüdeniz Caddesi’nde gece gündüz devam ediyor.

Baha Şıkman Caddesi trafiğe kapatıldı

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi, Baha Şıkman Caddesi yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı.

DÜNYA MARKASI DİLAN POLAT FETHİYE’DE AÇILDI

Dünyaca ünlü güzellik ve estetik uzmanı Dilan Polat, Türkiye'de 104. şube olarak Fethiye şubesini açtı. Dilan Polat Fethiye Şubesi, Patlangıç Mah. Baha Şıkman Cad. No:170 No:4’de hizmete başladı. 

30 yılı aşkın tecrübe Babadağ Kokoreç’te

Babadağ Kokoreç Fethiye halkına gerçek kuzu kokorecini tattırmak için kaldığı yerden devam ediyor. 1995 yılından bu yana bu sektörde kalitesi ve lezzeti ile adından söz ettiren Babadağ Kokoreç, Baha Şıkman Caddesindeki yerinde hizmete başladı.

Tartan pist yenileniyor, sıcak asfalt (BSK) Ölüdeniz Caddesi’nde başladı

Fethiye Belediyesi, sahil bandında bulunan 1900 metre uzunluğundaki tartan pisti baştan sona yeniliyor. Aynı zamanda Baha Şıkman Caddesi’nin ardından Ölüdeniz Caddesi’nde de sıcak asfalt (BSK) çalışmaları hızla devam ediyor.

Sıcak Asfalt (BSK) çalışması başladı

Fethiye Belediyesi, Baha Şıkman Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, sıcak asfalt (BSK) yapım çalışmalarına başlandı. Baha Şıkman ve Ölüdeniz Caddelerinde 14 ton BSK sıcak asfalt, 15 bin metrekare parke, 6 bin metre bordür işlemi yapılacak.

Baha Şıkman Caddesi’nde asfalt çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi, Baha Şıkman Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üstyapı çalışmalarına başlandı. 

Alim Karaca, Fethiye’ye yakışan projeleri gerçekleştiriyoruz

Fethiye Belediyesi, yaklaşık 20 milyon 733 bin TL’ye mâl olacak BSK sıcak asfalt yapımı ve kaldırım yenilemesi sözleşmesini Baha Şıkman Caddesi’nde yaptı. Proje kapsamında Baha Şıkman Caddesi, Mustafa Kemal Bulvarı, İnönü Bulvarı, Ölüdeniz Caddesi ve Atatürk Caddesi’ne Fethiye Belediyesi tarafından BSK sıcak asfalt yapılacak. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Tüm altyapıların bitmesi, elektrik tellerinin yeraltına alınması, sıcak asfaltları ve kaldırımlarıyla hayal ettiğimiz zaman güzel bir Fethiye bizleri bekliyor” dedi.

İşte Fethiye’deki çalışmalar ile ilgili gelişmeler…

Fethiye Belediyesi, ilçenin dört bir yanında park, yeşil alan, alt ve üstyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Baha Şıkman Caddesi’nde altyapı, Bahriye Üçok Parkı’nın yapımı, Fethiye Sahil Bandı’nın parke çalışması, Çalış’ta ise Sahil Bandı Projesi, GES Pazaryeri projesi hızla ilerliyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Hisarönü-Ovacık altyapı çalışmalarının bitireceği bölgelerde ise, Fethiye Belediyesi kendisine ait yollarda hemen yapım çalışmalarına başlayacak. İşte çalışmalarla ilgili gelişmeler…

Karaca’dan esnaf ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, altyapı çalışmalarının devam ettiği Baha Şıkman Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

Alt yapı çalışmalarında yol kazıları başladı

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, Telekom, Vodafone ve ADM Elektrik Dağıtım AŞ. işbirliğinde sürdürülen alt ve üstyapı çalışmaları Baha Şıkman Caddesi ile devam ediyor. Sabah saatlerinde başlayan alt yapı çalışmalarında yol kazıları başladı.