Başkan Köktener Haberleri

Başkan Köktener Haberleri

Myra Yapı İnşaat sahibi Ahmet Yasin Çolak, Başkan Köktener’i ziyaret etti

Fethiye’de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette inşaat sektörüne yönelik değerlendirmeler yapıldı. 

Başkan Köktener, 'Bu hafta 4 meslektaşımız haber sırasında saldırıya uğradı'

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener, basın mensuplarına yönelik yapılan saldırılar hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Köktener Oyunu Kullandı

Muğla İnternet Gazeteciler Derneği ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener oyunu kullandı.

BAŞKAN KÖKTENER’DEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı aynı zamanda SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı olan Seda Köktener, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret etti. Ziyarette Köktener ve Karaman çeşitli konularda istişarede bulundu.

BAYKAN’DAN BAŞKAN KÖKTENER’E ZİYARET

DEVA Partisi Muğla Milletvekili aday adayı aynı zamanda medya patronu Bilal Baykan, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek adaylık süreci hakkında istişarede bulundu.

BAŞKAN KÖKTENER GÜVEN TAZELEDİ

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği 2. Olağan Genel Kurulu ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle 18 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da üyelerin katılımıyla zoom üzerinden yapıldı. Mevcut başkan Seda Köktener oy birliğiyle yeniden seçildi.

BAŞKAN KÖKTENER’DEN ÜYE ZİYARETİ

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Milas’a giderek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

BAŞKAN KÖKTENER, “TARİHİ BİR ADIMIN BAYRAMIDIR”

Her yıl ülkemizde büyük bir coşkuyla karşılanan ve Türkiye tarihi için önemi büyük olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN KÖKTENER, "CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"

Gaziantep'te yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir hayatını kaybetti.

Genç Siyasetçi Doğu’dan Başkan Köktener’e ziyaret

Fethiyeli genç siyasetçi Turhan Doğu ve Taygun Değer SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.