Myra Yapı İnşaat sahibi Ahmet Yasin Çolak, Başkan Köktener'i ziyaret etti

Fethiye'de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette inşaat sektörüne yönelik değerlendirmeler yapıldı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye ve çevresinde inşaat çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Myra Yapı İnşaat sahibi Ahmet Yasin Çolak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.
Sektörde uzun yıllardır hizmet veren Ahmet Yasin Çolak ve ailesi, lüks apartmanlar ve özel yapım villalar yaparak inşaat sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Anahtar teslim konsept villa ve daire yapımına son sürat devam eden Ahmet Yasin Çolak, ekibiyle çalışmalarını sürdürüyor. 
Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Çolak, şunları söyledi;
"Myra Yapı-İnşaat sahibiyim. SED Medya'yı bugün ziyaret ettim. Gayet güzel bir karşılama yapıldı. Seda Bey ile de zaten tanışıyoruz. Güzel bir ortam ve güzel bir ekibe sahip. Biz memnun kaldık. Fethiye'nin durumu ile ilgili, inşaatlardaki durumlarla ilgili, projeler ile alakalı piyasadaki iniş çıkışı konuştuk. Neler yapılabilir bunları konuştuk."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN