Bilim Parkı Haberleri

Bilim Parkı Haberleri

HAVACILIK TANITIMINA ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Menteşe Belediyesi ve Muğla Kokpit Okulları işbirliğinde düzenlenen ‘Havacılık Tanıtımı ve Uçaklar Nasıl Uçar’ etkinliği Menteşe Çocuk Bilim Parkında gerçekleşti. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Muğla Kokpit Okulları Sivil Havacılık Meslek Dersleri Öğretmeni Eren Karagöz tarafından uçaklar nasıl uçar, uçak bakımı, hava trafik kontrolü ve havacılık sektörü hakkında çocuklara bilgiler verildi.

ÇOCUK BİLİM PARKI YAZ AYLARINDA DA ZİYARETÇİLERİN İLGİ ODAĞI

Geçtiğimiz aylarda kapılarını yeniden açan Menteşe Belediyesi Bilim Parkı Haziran ve Temmuz aylarında 3 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı. Yaz mevsiminde çocukların yoğun ilgi gösterdiği Menteşe Belediyesi Bilim Parkı sayesinde çocuklar, hem öğreniyor hem de eğleniyor.

ÇOCUK BİLİM PARKINA YOĞUN İLGİ

Pandemi nedeniyle yaklaşık iki yıldır kapalı durumda olan Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı yapılan yenileme çalışmalarının ardından yeniden halka hizmet vermeye başladı. Bilim Parkı yenilenen yüzüyle ziyaretçi akınına uğruyor.

ÇOCUK BİLİM PARKI YENİDEN KAPILARINI AÇIYOR

Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı kapılarını yeniden açıyor. Pandemi nedeniyle bir süre kapalı olan Çocuk Bilim Parkı yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından bugün ziyaretçilerine yeniden açılacak.

Çocuk Bilim Parkında Su ve Su Altı Canlıları Bilim Etkinliği

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından 06 – 14 yaş aralığındaki çocuklar için ‘Su ve Su Altı Canlıları Bilim Etkinliği’ düzenleniyor. Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkında düzenlenecek etkinlikte, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademisyenleri tarafından slayt sunumuyla çocuklara su ve su altı canlıları tanıtılacak.

Menteşe’de Korona Seferberliği

Menteşe Belediyesi bünyesindeki Atapark Kafe, Kültür Evleri, Çocuk Bilim Parkı, El Ele Butik ve Aşevi, Koronavirüs dolayısıyla geçici bir süreyle kapatıldı.