Bitlis Haberleri

Bitlis Haberleri

DADAŞOĞLU FETHİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

FETHİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ DADAŞOĞLU GÖREVE BAŞLADI Resmi gazete de yayımlanan Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Atama Kararnamesiyle, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan Bitlis İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanırken, Muğla İl Trafik Şube Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’da Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.

DADAŞOĞLU FETHİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

Resmi gazete de yayımlanan Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Atama Kararnamesiyle, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan Bitlis İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanırken, Muğla İl Trafik Şube Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’da Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. 

Kongreye tek liste ile gidildi 

Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanlığı birinci olağan genel kurulu, pandemi nedeniyle sınırlı katılımcılıyla gerçekleşirken, genel kurul öncesinde Gara’da hain PKK tarafından katledilen ve Bitlis’te düşen helikopterde hayatını kaybeden şehitlerimizi katılımcılar, bir kez daha rahmet ve minnetle andılar. 

CHP’de “Pınar” operasyonu

Muğla'da korkunç bir cinayete kurban giden Bitlisli Pınar Gültekin’in ailesini arayarak, “Davadan vazgeçin” diyen kişinin Bitlis’te CHP Hizan İlçe Başkanlığı yapan Aydın Sadak olduğu ortaya çıktı. Sadak, iddianın ortaya çıktığı 26 Aralık günü Bitlis İl Başkanlığı tarafından, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevden alındı. CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık, Sadak’ın görevden alınmasını sosyal medya hesabından duyurdu.

Muğla Büyükşehir’den Bitlis’e Yeşeren Kalem

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara çevre ve doğa bilincini kazandırmak için başlattığı ‘Yeşeren Kalem’ projesine Türkiye’nin dört bir yanından talep geliyor.