Cezaevinde Haberleri

Cezaevinde Haberleri

Avukat Demir, “İddialar Asılsızdır”

Fethiye eğlence dünyasının sevilen seslerinden ve işletmecilerinden birisi olan Pasha Haktan bir süredir tutuklu olarak Eşen Cezaevi’nde bulunuyor. Son günlerde Haktan’ın cezaevinde intihar ettiğine yönelik iddiaların asılsız olduğu bildirildi.

SURİYELİ İŞÇİ CİNSEL SALDIRIDAN TUTUKLANDI

İnşaatta çalıştığı öğrenilen Suriyeli işçi yoldan geçmekte olan bir kadını kolundan tutarak inşaatın içerisine çekmeye çalışarak taciz girişiminde bulundu. Olayı haber alan mahalleli Suriyeli işçiye meydan dayağı attı.

Başkan Otgöz, fidan dikim etkinliğine katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve belediye başkan yardımcıları, Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldılar. Fidan dikim etkinliğinde Seydikemer Eşen T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gözetiminde yapılan çalışmalar göz doldurdu.

İpek bebeğin ameliyat olması gerekiyor 

Anne ve babası cezaevinde olduğu için kalbinden, bağırsağından ve böbreklerinden rahatsız olan torunu İpek Su Yıldırım’a 3 aydır kendi imkanları ile baktığını belirten babaanne Aysel Tanlu; yardımseverlerin desteğini bekliyor. 950 TL engelli maaşı aldığını belirten Aysel Tanlu, “Torunumun bazı ihtiyaçları var, karşılayamıyorum. Benim 950 TL maaşım var, kirama bile yetmiyor. Çocuğumun bakımı için yardımseverlerin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

Pınar’ın Katili Tek Kişilik Hücreye Konuldu

Muğla’da öldürüldükten sonra yakılıp, bir varil içine konulmasının ardından üzerine beton dökülüp cesedi sarp bir araziye atılan Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı, tutuklu bulunduğu cezaevinde tek kişilik hücreye konuldu.

Firari Her Yerde Aranıyor !

Cezaevinden firar ederek 2 araç çalıp 3 kişiyi yaralayan firari Aydın Ergül, her yerde aranıyor.

Film Gibi Firar !

FERDİ YAVUZ- Aydın’ın Nazilli ilçesinden cezaevinden firar eden Aydın Ergül, Yatağan’da bindiği taksiyi gasp etti. Ardından Muğla’da başka araç çaldı, 3 tütün işçisini yaraladı ev kayıplara karıştı.

Cezaevinden Tahliye Oldu, Mutluluk Yerine Adeta Dram Yaşıyor

Muğla’da, aftan yararlanarak tahliye olan 55 yaşındaki Cengiz Karademir, mutluluk yerine, adeta dram yaşıyor. Tek maddi geliri hurdacılık olan ve sığınacak evi ya da kimsesi olmayan Karademir, cezaevinden çıkınca daha önce yaşadığı yer olan sokağa geri döndü. 

Düğerek Cezaevi’nden Tahliyeler Başladı

İnfaz düzenlemesine ilişkin kanunun yürürlüğe girmesiyle birçok kentte tahliye işlemleri başladı. Muğla Düğerek Cezaevinden tahliye edilen kişiler  otobüslerle dışarı çıkartıldı. 

Başsavcı Mehmet Nadir Yağcı "Adliye Ve Cezaevlerimizde Koronavirüs'e Yakalanan Yok"

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı tarafından koronavirüs tedbirlerine yönelik basın açıklaması yapılarak adliye ve cezaevinde alınan önlemler paylaşıldı.

Zehir Taciri Uslanmıyor

Uyuşturucu madde ticaretinden hükümlü bulunduğu cezaevinden firar eden F.Ö. Bodrum’da yine uyuşturucuyla yakalandı.