Cumhurbaşkanı Adayı Haberleri

Cumhurbaşkanı Adayı Haberleri

Muğla’da AK Parti’ye en çok oy Kavaklıdere’den

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a Muğla’da en fazla oy Kavaklıdere’den çıktı.

Ümit Özdağ Kararını Açıklıyor

Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelen Ümit Özdağ ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kameraların karşısına geçti.

Sinan Oğan Ve Ümit Özdağ Ters Düştü

Pazar günü seçimlerde yüzde 5'in üzerinde oy alarak tüm dikkatleri üzerine çeken ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda kimi destekleyeceği merak konusu olurken bomba bir iddia ortaya atıldı.

Zafer Partisi ve Sinan Oğan bütün oyunları bozarak geliyor

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı ve Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, Zafer Partisi’nin ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan’ın Türk milletinin ve seçmeninin önüne doğru bir alternatif olarak çıktığını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Adayı İnce Muğla’ya geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 9 Mayıs Salı günü Muğla’nın Milas ilçesinde vatandaşlarla buluşacak.

Davutoğlu; “15 Mayıs sabahı yasaklar gidecek özgürlükler gelecek”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu; Muğla Millet Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Kılıçdaroğlu'nun Muğla Mitinginin Detayları Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 Mayıs’ta Muğla’da gerçekleştireceği mitingin detayları belli oldu. Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu ile birlikte 2 Mayıs Salı günü, Muğla'nın Menteşe İlçesi, Menteşe Açık Oto Pazarı'nda miting gerçekleştirecek. Miting saat 17:00'de başlayacak.  

Kılıçdaroğlu Muğla’ya geliyor

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışması kapsamında mitinglerini sürdürüyor.

FETHİYE’DE MEMLEKET, VATAN VE ZAFER PARTİLERİNİN İMZA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR 

Seçmenler tarafından cumhurbaşkanı adayı gösterilmek istenen ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından başvuruları kabul edilen 11 isim için 100 bin imza toplama süreci devam ediyor. 

MEMLEKET PARTİSİ, CUMHURBAŞKANI ADAYINI BELİRLEMEK İÇİN SEÇİM YAPTI

Genel Başkan’ı Muharrem İnce’nin olduğu Memleket Partisi, siyaset gündeminde bir ilke imza atarak ülke genelinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ön seçim yaptı.

MİLLET İTTİFAKI’NIN CUMHURBAŞKANI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinin önünde açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bu topyekun bir değişimin başlangıcı. Birleşe birleşe kazanacağız. Aday ben değilim, aday hepiniz" dedi.

MİLLET İTTİFAKI’NIN CUMHURBAŞKANI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU OLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı.

MERAL AKŞENER 6'LI MASADAN KALKTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener masadan kalktı. Meral Akşener, 6'lı masanın 12'nci toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini önerdiğini açıkladı. Akşener, ''Ancak görüş ve önerilerimiz kesin bir biçimde reddedildi. Bu aşamada 6'lı masa bir ortak akıl platformu olmaktan çıktı." diye konuştu. Partisinin bir dayatmaya mecbur bırakıldığını söyleyen İYİ Parti lideri, ''Buna boyun eğmeyiz." dedi, İmamoğlu ve Yavaş'a da "Millet sizi göreve çağırıyor." diye seslendi.

ÇOBAN,’’ BENİM CUMHURBAŞKANI ADAYIM MERAL AKŞENER’’

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladı. Çoban yayınladığı mesajda,’’ Benim Cumhurbaşkanı Adayım Meral Akşener’’ dedi.

İnce'nin istifasının yankıları Fethiye'de sürüyor

Ana muhalefet partisi CHP’den istifasını açıklayan eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Memleket Hareketi” adı altında başlattığı siyasi hareketini hem iktidar hem de muhalefet karşısında alternatif partiye dönüştüreceğini söyleyerek, CHP ile yollarını ayırmıştı. İnce’nin bu kararı “CHP’den kopuşlar olur mu?” sorusunu akıllara getirdi.