Dilek Haberleri

Dilek Haberleri

Kaymakam Büyüker'den, Başkan Akdenizli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanlığına yeniden seçilen B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Esenköy Ve Bozyer’de Karaca Fırtınası

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca Esenköy ve Bozyer’de yurttaşlarla buluştu.

Milletvekili Otgöz “Muğla’mızın her bir köşesini AK Belediyecilik ile buluşturacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Köyceğiz ve Dalaman’da devam etti. Ayrıca Milletvekili Otgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkan Akdenizli vatandaşları ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede etkili olan şiddetli fırtınadan etkilenen vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

FETAV Kermes Düzenledi

FETAV tarafından dernek binası önünde yiyecek kermesi programı düzenlendi. Dernek Başkanı Dilek Dinçer ise ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Fethiyeli Delbekçiler Katıldığı Programda Büyük Beğeni Topladı

Fethiye Günlükbaşı’lı Delbekçiler Türkan Abacı ve Dilek Topaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında şarkıcı Alişan’ın konuğu oldular. Delbekçiler, performansıyla izleyicinin beğenisini topladı.

Seramik Kursları İlgi Görüyor

Kültür Bakanlığı Seramik Sanatçısı Dilek Konakoğlu, birbirinden güzel el işçiliği seramik modellerini Fethiye’de bulunan seramik kurs atölyesinde sergiliyor. Seramik kursları, yoğun ilgi görüyor.

Konakoğlu, “Fethiye halkını atölyemde çamurla tanışmaya bekliyorum”

Kültür Bakanlığı Seramik Sanatçısı Dilek Konakoğlu, birbirinden güzel el işçiliği seramik modellerinin Tuzla Mahallesi Sadi Berkman Caddesi No:38’de bulunan atölyesinde sergilendiğini belirtti. Aynı zamanda FRT TV’ye açıklamada bulunan Konakoğlu, tüm Fethiye halkını çamurla tanıştıracağını belirterek herkesi atölyesine davet etti.

Fırıncıların Sorunları FTSO’da Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen sektör toplantısına katılan Fethiye ve Seydikemer’de faaliyet gösteren fırıncılar, artan maliyetler sonrası zor durumda olduklarını belirterek, hazırladıkları dilekçeyi FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya sundu.

Başkan Aras'tan Kınama

Geçtiğimiz gün gerçekleşen yangınlarda görevlerini icra eden basın mensuplarına karşı gerçekleştirilen tehditler sonrası Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, basın mensuplarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Turhan Kovancı’dan Öğrencilere Başarı Dilekleri

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı 17-18 Haziranda yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na  (2023-YKS) girecek olan öğrencilere iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Başkan Çıralı Hayırlı Uğurlu Olsun Dilekleri İle Oy Kullandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçiminde ‘Milletimize hayırlı Uğurlu olsun dileklerimle' diyerek oy kullandı.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz, Kazada Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Menteşe ilçesini ziyaret etti. Otgöz, ayrıca Yatağan’da meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

KAYMAKAM KARAMAN VE MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN ANLANLI ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Pazaryeri mahallesinde meydana gelen ev yangınından etkilenen ve hastaneye kaldırılan aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

SERAMİK ATÖLYESİNİ FETHİYE’YE KAZANDIRDI

Seramik sanatçısı Dilek Konakoğlu 35 yıllık hayali olan seramik atölyesini Fethiye’ye kazandırdı. Birbirinden güzel el işçiliği seramik modellerinin sergilendiği atölyede hediyelik olarak satıldığı da bildirildi. 

FTSO’DAN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

FTSO VE FETOB YÖNETİMİ TURİZM SEKTÖRÜNDEKİ SON GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret eden Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uysal ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni FTSO yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Görüşmede 2022 turizm verileri, konaklama sektörüne yönelik vergilerin kaldırılması, yurt dışından uçak seferleri ve 2023 turizm sezonunun sorunsuz başlamasına yönelik alınabilecek tedbirler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

CHP’Lİ VEKİLLERDEN FTSO’YA ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret eden CHP Muğla milletvekilleri Mürsel Alban ve Burak Erbay, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni FTSO yönetimine başarı dileklerini iletti. Ziyarette kaçak yapılaşma, imar sorunu, koyların korunması ve ekonomiyle ilgili sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

SERAMİK SANATÇISI KONAKOĞLU'NUN SERGİSİ AÇILDI

Kültür Bakanlığı Seramik Sanatçısı Dilek Konakoğlu'nun sergisi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde açıldı. Açılış törenine katılan Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, kurdeleyi keserek sergiyi gezdi.

BAŞKAN KARACA, “RENK VE FİGÜR, LİKYA YOLUNDA “ SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Likya Sanat Yolu Platformu Kurucuları, Ertuğrul ve Dilek Aydemir’in evsahipliğinde düzenlenen ve Türkiye’nin tanınmış ressamlarından biri olan Resul Aytemür’ün sergisinin özel konuğu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca oldu. Çalışmalarında, genel olarak İstanbul’un güncel yaşamını resmeden, kentin, sıradan yapısını, kişilerini ve toplumsal olaylarını ele alış biçimiyle, farklı eserler ortaya koyan Aytemür, Başkan Karaca’ya sergisi hakkında bilgi verdi.

FETAV’dan hafta sonu etkinlikleri

FETAV tarafından düzenlenen etkinlikler hafta sonuna renk kattı. Atatürk Parkı yanına kurulan kermes ve Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.

17 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

17 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Kaymakam Alper Balcı’nın hayırlı olsun dilekleriyle açıldı.

HEP BERABER TİYATROSU’NDAN “AH KALBİM” OYUNU

Kıvanç Galip Öcer’in yazıp yönettiği “Ah Kalbim” Tiyatro Oyunu FETAV Hep beraber Tiyatro Ekibi tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Vahim bir aşk hikayesinin anlatıldığı oyun 30 Mart tarihinde saat 20’de izleyicisi ile buluşacak.

FETAV’dan bahar kermesi

FETAV’ın bahar aylarında bir gelenek haline getirdiği kermesini gerçekleştirdi. Atatürk Parkı yanında gerçekleşen kermes vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Fethiye’nin Tersane Sorunu Çözülüyor

Çiftlik Belediyesi tarafından 2011 yılında özel yat çekek ve imalat alanı olarak planı onanmış 150 dönümlük alanda 10 yılı aşkındır mağduriyet yaşayan tapu maliklerinin ,2020 yılındaki emsal verilerek yapılaşma koşullarının belirlenmesi talebiyle, Fethiye Belediyesi’ne verdiği dilekçe Fethiye Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda görüşülerek kabul edildi.

Turizm Derneği Ziyaretlere Devam Ediyor

Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Oytun Söğüt, Alp Berk, Dilek Akman, Fethiye Turizm Danışma Müdürü Saffet Dündar ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’i ziyaret ettiler.

Vatan Partisi’nde bayrak değişimi

Vatan Partisi Muğla İl Teşkilatı, Fethiye’de bayrak değişimine gitti. Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Kürşat Özdilek bayrağı Aydın Şimşek’e bıraktı.

Fethiye’ye Yeni Kokoreçci

Taşkaya Mahallesi’ne Tandır Kokoreç Ali Usta açıldı. Açılışı İyi Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban hayırlı olsun dilekleriyle gerçekleştirdi.

Vatandaşlardan elektriğe itiraz

Elektriğe gelen 5’e varan zamlardan sonra faturaların çok yüksek miktarlarda gelmesi vatandaşı şaşırttı. Yüksek gelen elektrik faturalarına isyan eden vatandaşlar çareyi Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Müdürlüğü’ne itiraz dilekçesi vermekte buldu.

Zincirleme kazada maddi hasar oluştu

Esenköy Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda 3 aracın karıştığı trafik kazasında can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu.Kaza yerine gelen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kaza ile ilgili bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.