Diş Haberleri

Diş Haberleri

Fethiye’de kar şerbeti sezonu açıldı!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaz sezonunun vazgeçilmezi olan kar şerbeti sezonu açıldı. Fethiye’de kar şerbeti satan Arif Arslan, havaların ısınmasıyla beraber kar şerbeti satışlarının başladığını açıkladı. Bir bardak kar şerbeti ne kadar? Fiyatlar uygun mu? Kendisine sorduk..

Fethiye’de Bayram Tatili Yoğunluğu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 9 günlük bayram tatilinin ilk günlerinde tatilci akını yaşanıyor. Şehir dışından gelen araçların Fethiye’ye giriş yapmasıyla beraber Fethiye’de trafikte zaman zaman kilitlenmeler yaşanıyor.

Saatcı: Bunun Adı Yapay Zeka Değil Yapay Aşağılıktır

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili sosyal medyada dolaşıma sokulan yapay zeka ürünü ses kayıtları ile ilgili açıklama yaptı. Hukukçu kurmaylarının konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Saatcı, “Bunun adı yapay zeka değil, yapay alçaklıktır. Buna tevessül edenleri lanetliyorum.” dedi.

Saatcı, “Sonuç Güzel Olacak”

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili 'seçimlerden çekilecek' şeklinde ortaya atılan iftiralara cevap verdi. "Yalan söylerken bari üstürublu söyleyin" diyen Saatcı, önde götürdüğü yarışı zaferle taçlandıracaklarını belirtirken 2024 seçim başarısının bütün seçim başarılarından daha güzel olacağını açıkladı.

CHP, Fethiye Tarihindeki En Kalabalık Karaçulha Mitingini Yaptı

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala halk buluşmaları kapsamında Çarşamba akşamı Karaçulha mahallesinde konuştu. Kendisi de esasen domates üreticisi olan Alim Karaca, Karaçulha'daki mitinge traktör üstünde, meşaleler ve havai fişekler eşliğinde, görkemli bir giriş yaptı.

Saatcı: Vatandaşa Ve Personele Baskı Ters Teper

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye yönetimininkendisine destek veren vatandaşlara baskı uyguladığını açıklayarak, "Elimizde whatsapp gruplarında nasıl baskı yaptığınız belgeler var." dedi.

Sosyal Tesisin Kapılarını Açmadılar Vatandaşları Soğukta Bıraktılar

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Kökten, Şube Yönetimini Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçim çalışmaları kapsamında Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Akdenizli, Gençlere Elleriyle Menemen Yaptı

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, kendisini sahura davet eden üniversitelileri kırmadı. Gençler, kendilerine elleriyle menemen ve sahur sofrası hazırlayan Başkan Akdenizli’ye teşekkür ederek yine beklediklerini dile getirdi.

Kökten, Mimarlar Odasını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Mutlu Sergen Önver ve ekibini ziyaret etti.

Çocuklardan Saatcı'ya Sevgi Seli

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya çocuklar büyük ilgi gösterirken, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Esnaf ziyaretş sırasında Saatcı'nın etrafını çeviren 100 kadar çocuk Saatcı'dan park ve spor sahası istedi.

Muhammet Kökten’in Girişimleri Sonucunda Çalışmalar Başladı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice Mahallesi ziyareti esnasında kendisine iletilen plaja ulaşım sağlayan kavşağa trafik sinyalizasyon talebini çözüme kavuşturdu. Başkan Adayı Kökten'in girişimleri sonucu çalışmalara başlandı. 

Saatcı: Çiftçilerimize Ücretsiz Ziraat Mühendisi Ve Veteriner Desteği Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde çiftçilere Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim desteği vereceklerini açıkladı.

Fethiye’de dışarıda iftar yapma maliyeti ne kadar?

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başlıyor. Peki bu yıl dışarıda iftar yapmanın bedeli ne? Fethiye’de 2024 iftar menüleri ne kadar? İşte detaylar...

Fethiye İlçe Tarım’dan Mühendis Adaylarına Zeytin Dersi

Fethiye İlçe Tarım Müdürlüğü, Fethiye’de eğitim gören Ziraat Fakültesi öğrencilerine ve gönüllü olarak eğitim almak isteyen Fethiyeli vatandaşlara zeytin ağacı budama eğitimi verdi.

Menteşe’de (İrap) Projesi Kapsamında Yapı Stoğu Çalışmaları Başladı

Menteşe Belediyesi’nin destekleri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve TUBİTAK tarafından 2019-2020 yıllarında yapılan çalışmalar sayesinde betonarme ve yığma binalar için performans puanlarını hesaplayan ve deprem riskini önceliklendiren çalışma Menteşe ve Muğla için ilk pilot uygulama olarak geliştirildi.

Kökten çocuklara top hediye etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, gezilerine devam ediyor. Mahalleleri dolaşarak halkın sorunlarını dinlediklerini belirten Başkan Adayı Kökten, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. 

Sağlık Turizmi Potansiyelinin Arttırılması Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yoğun katılımla gerçekleştirilen ‘Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı’nda sağlık turizminin gelişimine yönelik atılacak adımlar ile sorunlar ve çözüm önerileri kayıt altına alındı. Yurt dışından ulaşım ve kış aylarında konaklama sorunlarının ön plana çıktığı toplantıda, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, sorunların çözümü ve eksiklerin giderilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek Fethiye’nin ve bölgenin sağlık turizmindeki potansiyelini çok daha yukarı taşımak istediklerini söyledi.     

Aday Saatcı’dan Mahalle Ziyaretleri

Fethiye’nin Çamköy ve Karaçulha Mahallelerine ziyaretler gerçekleştiren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisine yöneltilen asılsız iddialarla ilgili konuşurken, Fethiye bölgesinde 1500 kaçak inşaat olduğunu açıkladı ve bunları yıkacak bir babayiğidin henüz doğmadığını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Enflasyon Karşısında İşçisini Ezdirmedi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının ekonomik koşullar karşısında mağdur olmasını engellemek için ek protokol ile personeline bir zam yaptı. Böylelikle 4 bin 108 personelin yüzde 10’u 29 bin ila 30 bin TL arasında maaş alırken, yüzde 90’nı 30 bin ile 39 bin TL arasında maaş alacak.

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

İlçe Eski Başkanı Cura, İl Disiplin Kurulu’na sevki kararlaştırıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin yaptığı yazılı açıklamada, MHP Fethiye İlçe eski Başkanı Osman Cura’nın kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verildiğini ifade etti. 

Alim karaca “3 Memnuniyet Anketinde de Birinci Çıktım”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeniden aday olduğu sürecin tüm ayrıntılarını anlattı. Karaca asılsız iddialarla genel merkeze binlerce mail atıldığını belirtirken, genel merkezin 3 kez memnuniyet anketi yaptığını, hepsinden birinci çıktığını söyledi. Ayrıca kendisi hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karaca “kimseye kırgın değilim. Ben projelere odaklı bir seçim çalışması yapacağım. Bugüne kadar siyasi görüşünden dolayı kimseyi işinden etmedik” ifadelerini kullandı. 

Fethiye Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı’nı Sabri Oğuz Bolelli’nin yaptığı toplantıda, ikisi gündem dışı olmak üzere 7 madde görüşüldü.

Europe Smile Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

Aydın Ayaydın, Açılan “Seçim Ofisine” Sert Tepki Gösterdi

Fethiye'de Ak Parti seçim bürosunun kapatıldığı iddiası üzerine AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın'dan açıklama geldi. Açıklamada olayın gerçek dışı olduğu vurgulanırken Ayaydın, “İki sahtekar ve dolandırıcı benim adımı kullanarak açmış” dedi.

'Her Şey Bedava' tiyatroseverlerle buluşacak

Sürekli yükselen hayat pahalılığı karşısında İtalya varoşlarında hem yaşama hem de sisteme karşı mücadele veren iki işçi ailesinin kahkaha dolu komedisi ‘Her Şey Bedava’, Milas Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri kapsamında Milaslı tiyatroseverlerle buluşacak. Oyuna Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Cenk Tunalı, Sertaç Akkaya ve Eylül İlbey hayat verecek.

Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımı Semineri Düzenlendi

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği İnş. Müh. Ahmet Çelikkollu’nun konuşmacı olarak katıldığı 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri ve depreme dayanıklı yapı tasarımı konulu meslek içi eğitim semineri düzenledi.

DRL Dış Ticaret’e EMİB’ten birincilik ödülü 

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen 2022 ödül töreninde İhracata katkı sağlayan yeni üyeler ödüllendirildi. Fethiye merkezli DRL Dış Ticaret 2022 yılında en fazla ihracatı gerçekleştirerek birincilik ile ödüllendirildi.