Dostluk Haberleri

Dostluk Haberleri

1 Ağustos Dünya Kız Arkadaşlar Günü

1 Ağustos Dünya Kız Arkadaşlar Günü'nde, genç kızların birbirlerine olan bağlılıklarını ve arkadaşlıklarının dinamiklerini daha yakından incelemek için kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdik.

Milletvekili Otgöz: Malta’lı Turistleri Muğla’ya Bekliyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Türkiye - Malta Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı olarak, Malta Büyükelçisi Theresa Cutajar’ı makamında kabul etti.

Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Sponsorluğunda Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali 2'nci günün de renkli görüntülere sahne oldu.

1.Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Başladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  Fethiye'nin yöresel ürünlerini, dünya çapında tanıtma yolunda ilk adımın atılacağı, Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda renkli görüntülerle başladı.

1.Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Başlıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  Fethiye’nin yöresel ürünlerini, dünya çapında tanıtma yolunda ilk adımın atılacağı, Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, 22-23 Eylül tarihlerinde, saat 17.00 – 22.00 saatleri arasında  Fethiye Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Toklu, “Köktener benim için ata emaneti”

İş insanı Mustafa Toklu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Toklu, Köktener ile dostluklarının eskiye dayandığını belirterek “Köktener benim için ata emaneti” dedi.

Komşu Ada Heyeti Bodrum’da

Bodrum Belediyesi ile Kos Belediyesi iş birliğinde dostluk ve kardeşlik duygularını yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirilecek konser etkinliği için Kos heyeti Bodrum’a geldi.

Çin İş Dünyasından Fethiye'ye Davet

Fethiye Belediye Meclisi'nin 2022 Kasım ayındaki toplantısında dostluk ve işbirliği anlaşması imzalamayı kararlaştırdığı Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı, Fethiyeli işadamlarını Çin'i ziyaret etmeleri ve iki bölge arasında ticari ilişkileri geliştirme yönündeki çağrısını yineledi.

Arsuz Dostluk Kenti Yenilendi

06 Şubat 2023’te meydana gelen ve 11 ilde hissedilen deprem sonrası Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Hatay Arsuz Dostluk Kenti, depremzede vatandaşlara hizmetlerine devam ediyor

Fethiye Çin’de Tanıtılıyor

Fethiye Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz aylarda dostluk ve işbirliği yapılmasını kararlaştırdığı Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı’nın resmi web sayfasında Fethiye’nin tanıtımına başlandı.

Halikarnas Balıkçısı’nın “Merhaba”sı logosunu arıyor

Balıkçı’nın 133. doğum gününde, dünyaya seslendiği “Merhaba”sı küresel bir barış ve dostluk çağrısına dönüşüyor.

Belediye ekipleri bölgede

Bodrum Belediyesi, Hatay Arsuz Dostluk Kenti’nde deprem mağduru vatandaşların barınma ve temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor

DOSTLUK KENTİNDE ÇOCUKLARA ETKİNLİKLER

Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Hatay Arsuz Dostluk Kenti’nde depremzede vatandaşların ihtiyacına yönelik çalışmalar yürüten Bodrum Belediyesi, çocuklara özel etkinliklerini de sürdürüyor.

FETHİYE BELEDİYESİ İLE ÇİN ARASINDA SICAK İLİŞKİLER

Fethiye Belediyesi, Çin Halk Cumhuriyeti ile ilişkilerinde yeni bir adım attı. Fethiye Belediyesi’nin Kasım ayı olağan Meclis toplantısında, Fethiye ile Çin’in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı arasında dostluk ve işbirliği imzalanması konusunda Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yetki verildi.

CHP KADIN KOLLARI KAHVALTIDA BİR ARADA

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kadın Kolları ve üyeleri, dostluk ve dayanışma adına bir araya geldi.

Türk-Kore Dostluk Ormanlarının 5'.si Milas’ta oluşturuldu 

Türkiye’de 2021 yaz aylarında orman yangınları devam ederken Koreli doğaseverlerin bağışladığı fidanlar için oluşturulan Türk-Kore Dostluk Ormanlarının 5’.si Milas’ta kuruldu.

Başsavcı Bingül’den taraftar derneklerine iadeyi ziyaret

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Üç büyük spor kulübünün Fethiye’deki taraftarlar derneklerini ziyaret etti. Başsavcı Bingül, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneğini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneğini ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneğini ziyaret ederek sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade etti. Başsavcı Bingül, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetimini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal ve yönetimini ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan ve ekibini ziyaret etti.

Görme Engellilerden Birlik Mesajı

Farklı sivil toplum kuruluşlarına üye engelli bireyleri ve ailelerini “Biz bir aileyiz” sloganıyla bir araya getiren Turkuaz Engelliler Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Derneği: Akyaka’da düzenlediği kahvaltı etkinliğinde dostlukları pekiştirdi.

Marmaris’te dostluk için dans edecekler

Ukraynalı ve Marmarisli dansçı çocuklar Ukrayna’da bulunan Ayçiçeği (Sonyaşnik) Uluslararası Yardım Vakfı tarafından düzenlenen Uluslararası Çocuk Sanat Festivali kapsamında birlikte dans edecek.

Fethiye ve Fenerbahçe'den dostluk mesajları

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta müsabakası için Fethiye'ye gelen Fenerbahçe Beko kafilesini kalmakta oldukları Alesta otelde, Kulüp Başkanı İzzet Durak ve Genel Sekreter Yavuz Topateş ile beraber ziyaret etti.

Milletvekili Gökcan’dan Bayram Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Büyük küçük hepimizin büyük bir coşku ile kutladığı ve kültürümüzde özel bir yere sahip olan bu önemli günleri, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.”